131019098
26 Nisan 2024, Cuma

Avrupa'da Final Heyecanı Başlıyor!

15 Mayıs 2017, Pazartesi 17:34

     


UEFA Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi'nde finaller başlıyor.. 24 Mayıs Çarşamba günü UEFA Avrupa Ligi finalinde Manchester United ile Ajax karşı karşıya geliyor.. 3 Haziran Cumartesi günü de Real Madrid ile Juventus karşı karşıya gelecek.. İki dev maç ile 2016-17 futbol sezonu sona erecek. Finallere kısa kısa göz atalım.. Banko maçlar arasında yer alan finalleri mercek altına alalım.

UEFA Avrupa Ligi finali 24 Mayıs 2017 tarihinde Stockholm'deki Friends Arena'da oynanacak, organizasyonun kırk beşinci finali. Finalde İngiliz Devi Mourinho'nun takımı Manchester United ile 21 yaş ortalaması ile herkesin dikkatini çeken Ajax karşı karşıya gelecek. Mourinho'nun takımı kötü bir sezonu kupa ile kapamak istiyor. Çok büyük umutlar ve bol sıfırlı transferler ile sezona giriş yapan Kırmızı Şeytanlar yine istediğini bulamadı.. Bir kaç sezondur Şampiyonlar Ligi müziğini duyamayan takım için bu sezon sonunda da aynı senaryo olması muhtemel. Bu nedenle UEFA Avrupa Ligi kupası onlar için farklı değer taşıyor. Kupayı kazanarak Şampiyonlar Ligi play-offlarına giriş yapmak istiyorlar. Mourinho hedef adamı olduğunu buradan bir kez daha gösteriyor. Ajax, ligde şampiyonluğu kaybetti.. Avrupa'da kupada finale 21 yıl sonra tekrar çıktılar. Çok büyük başarı ve takım çok genç. Lyon karşısında iyi direnen gençler Manchester United'a da sürpriz peşindeler. Banko tahminler arasında bu maçı vermek imkansız!

Şampiyonlar Ligi Final maçı Galler, Cardiff'deki Milenyum Stadyumu'nda oynanacaktır. Şampiyonlar Ligi finali gerçek bir futbol şöleni olacak.. Real Madrid ve Juventus tekrar karşı karşıya geliyor. Real Madrid finallerin takımı.. Juventus ise finallerin kaybeden tarafı.. Bu sefer roller değişebilir. Juventus uzun aradan sonra ilk kez bu kadar iddialı bir kadroya sahip. Ve Şampiyonlar Ligi'nde de çok az gol yiyerek finale kadar geldiler. Buffon farkı finalde de ortaya çıkacaktır. Real Madrid ise double peşinde.. Ligde şampiyonluğa giden Madrid temsilcisi Şampiyonlar Ligi'ni de tekrar kazanmak istiyor. Zidane önderliğinde çok başarılı bir sezon geçiren Real Madrid'de Ronaldo da son maçlarda kendini gösterdi.. 12 Şampiyonlar Ligi maçında 10 gol atmayı başardı ve 100 barajını aştı.. Finalde de takımının en büyük silahı olacaktır. iddaa tahminleri ile şampiyonlar ligi final heyecanını arttırabilirsiniz.







 
Son Eklenen Haberler