131019098
27 Nisan 2024, Cumartesi

En Güzel Nikah Şekeri Seçimi Nasıl Yapılır?

28 Mayıs 2017, Pazar 20:49

     


İki insanın hayatında ki en özel zamanı, hayatlarını birleştirdiği andır. Bu zamanda yapılan her şey oldukça büyük önem taşımaktadır çünkü tüm hayatları boyunca birbirlerine ve etrafındakilere bu anı anlatacaklardır. Ayrıca nikah ve düğünlerde yüzlerce kişi insan ile birlikte hayatlarını birleştirdikleri zaman herkes bu unutulmaz ana tanıklık edecektir. Ancak tüm bunlar başlamadan önce bir hazırlık aşaması vardır ve bu an hiçte kolay değildir. Her şeyin seçildiği ve nasıl olacağına karar verildiği bu anda en iyisi olması gerekmektedir. Nikah şekeri seçimi de bunlardan birisidir ve gerçekten özen gösterilmelidir. Çünkü nikah sırasında ve öncesinde bunlar dağıtılacaktır. Eskiden çok daha basit bir şekilde tasarlanan nikah şekerleri günümüzde yüzlerce farklı şekilde üretilmektedir. Bu nedenle seçiminize karar vermekte pekte kolay olmayacaktır.

Nikah Şekeri Malzemeleri Seçimi

Nikah şekerine karar verirken dikkat edeceğiniz unsurlardan bir diğeri ise malzemeler olacaktır. Nikah şekeri malzemeleri seçilirken birçok imkanınız olacak. Kimi zaman metal tasarımlar ile bir şeyler yapabilirsiniz. Örneğin, bisiklet şeklinde yaptırabilir ve sepetine şekerinizi koyabilirsiniz. Kimi zaman ise farklı dekoratif kovalara kullanarak içerisine şekerinizi koyabilirsiniz. Nikah şekerinde model seçimi gerçekten zor olacaktır. Kendi tarzınızı yansıtması oldukça önemlidir. Şekerlerinizde nasıl malzeme kullanacağınız konusunda etkili olan faktörlerden birisi de yapılacak olan davetin şekli, nerede olduğu ve katılacak kitlenin yaş ortalamasıdır. Eğer ki genç bir kitleniz var ise daha modern modeller seçebilirsiniz. Ancak katılacak kitlenin yaş ortalaması yüksek ise biraz daha klasik modeller seçebilirsiniz. Nikah şekerleri magnet şeklinde de tasarlandığı için boyutları önemli olacaktır. Dolaplara koyulabilecek boyutlarda seçerseniz verdiğiniz insanların bunları saklaması daha kolay olacaktır. Ayrıca seçim öncesinde mutlaka davetli listesi gerçekleştirmiş olmalısınız. Çünkü kaç tane bastıracak olduğunuz tamamen bu listeye bağlı olacaktır. Listeyi oluşturduktan sonra da daha sonra gelebilecek olan insanları hesaba katarak %10 daha fazla ekleme yapmalısınız.

Sitemiz üzerinden yüzlerce farklı modele ulaşabilirsiniz. Dilediğiniz modelin seçimi yaptıktan sonra sitemiz ürerinden kolay bir şekilde satım alım işlemini gerçekleştirebilirsiniz. https://www.hobidunya.com/bebek-nikah-sekeri-malzemeleri linki üzerinden web sitemize girerek modeller hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

 

 







 
Son Eklenen Haberler