131019098
27 Nisan 2024, Cumartesi

Birtep Müşterilerine Önem Veriyor

29 Eylül 2020, Salı 13:12

     


Birlikte Tasarruf ve Ticaret Ekonomisi Platformu olan Birtep, tüm Türkiye genelinde vatandaşların ihtiyaç duyduğu finansman desteğini sağlamaya devam ediyor. Ev sahibi ya da araç sahibi olmak isteyen insanlar Türkiye’nin her yerinden platforma üye olarak ihtiyaçları doğrultusunda talepte bulunabilir. İnsanların beklentilerini anlayarak çözümler üreten Birtep müşterilerine önem veriyor.

Yenilikçi Bir Vizyon

Yalnız gayrimenkul ya da araç satışında değil, insanların farklı ihtiyaçlarında da anlaşmalı olduğu tasarruf kurumu aracılığı ile finansman desteği sağlayan Birtep, her vatandaş için uygun şartlarda seçenekler sunuyor. Birtep modelinin iş ortakları ve paydaşları, hem finansman desteği alıyor hem de istihdam olanaklarından yararlanıyor. Yirmi yılı aşkın süredir sektörün ve insanların ihtiyaçlarını belirleyerek alternatif finansman araçları ile destekler sunan Birtep iş modeli, özgün ve sürdürülebilir bir sistem olarak yenilikçi bir vizyon ortaya koyuyor.

Hemen Al Hemen Sat

Uzun vadedeki hedeflerine ulaşmak için Türkiye’yi paylaşım ekonomisini ve birlikte tasarruf finansmanı modelinin ülkesi haline getirmeyi hedefleyen Birtep, öncelikle insanları ev ve araç sahibi yapmayı hedefliyor. Tüm sektörlere ve ülke ekonomisine önemli katkılar sağlayan Birtep, sektörlerin ihtiyaç duyduğu finansal desteği ve likiditeyi sağlayarak özgün ve yenilikçi bir ticari model olarak karşımızda yer alıyor. Çünkü Birtep müşterilerine önem veriyor. Hedefi, tasarruf finansmanı yöntemi ile geleceğe yatırım yapmak ve gayrimenkul ile taşıt sahibi olmak isteyen alıcılar ile satıcıları buluşturmak olan Birtep, hemen al hemen sat çözümü sunan ticari bir zemin oluşturmuş durumda.

Dünyada Bir İlk

Arz ve talebi uygun bir finansman modeli etrafında buluşturan ve bu şekilde alım satım işlemlerine yön veren özel bir işleve sahip olan Birtep modeli, dünyada da bir ilk. Misyonuna uygun davranarak birlikte tasarrufun sağladığı finansman gücünü kullanan Birtep’in gücünü paydaşları sağlıyor. Birtep müşterilerine önem veriyor! Sektörlere yenilikçi çözümler sunan iş modeli, hem alıcılar hem de satıcılar için uygun maliyette hiç beklemeden konut ve araç satma ve satın alma imkanını sunuyor. Birtep’in hedefi birlikte tasarruf modelinin bir milli kalkınma modeli haline dönüştürmek.

https://www.birtep.com/

https://www.birtep.com/alicilar/

https://www.birtep.com/saticilar/







 
Son Eklenen Haberler