131019098
27 Nisan 2024, Cumartesi

PETKOOP MALİ GENEL KURULU YAPILDI

29 Haziran 2015, Pazartesi 10:43

     


Petrol, Kimya ve Lastik İşçileri Tüketim Kooperatifi’nin (PETKOOP) Mali Genel Kurulu, hafta sonu Petrol-İş Sendikası Aliağa Şube binasında gerçekleştirildi.

Mali Genel Kurul Toplantısına PETKOOP Tüketim Kooperatifi Başkanı Erkan Erdem, Petrol-İş Sendikası Aliağa Şube Başkanı Ahmet Oktay ve PETKOOP Tüketim Kooperatifi üyeleri katıldı. Genel Kurulun Divan Başkanlığını Petrol-İş Sendikası Aliağa Şube Başkanı Ahmet Oktay yaptı. Kongreyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Kooperatif Başkanı Erkan Erdem; “S.S.A PETKOOP 20014 yılı mali genel kurulunu yaptık. Genel Kurul adına ben başkanlık yaptım. Üyelerimizin sıkıntılarını dinledik. Kendimizi anlattık, yapabildiklerimizi anlattık. Artılarımızı ve eksilerimizi anlattık. Üyelerimizin de olumlu talepleriyle genel kurulumuzu tamamladık. Olumlu bir mali genel kurul oldu. 1 yıl sonra da seçimli genel kurulumuz olacak” diye konuştu.

“MARKA DEĞERİ YÜKSEK BİR KOOPERATİF”

Kooperatifin mali sıkıntılar yaşadığı yönündeki iddialara da açıklık getiren Erkan Erdem, PETKOOP Tüketim Kooperatifi’nin prestijli bir kooperatif olduğunu vurguladı. Kooperatifin marka değeri olarak çok yüksek bir değere sahip olduğunu belirten Erdem; “Neden kooperatif yapısında böyle bir dalgalanma oldu. Kooperatif 3 yıl önce yaklaşık 4-5 tane emekli verdi. Bunun için bütçe ayrılmadı. 200 bin TL gibi kooperatifin kasasından para çıktı. İşçinin hakkı ödendi. Fakat kooperatif bunu öderken sıkıntı yaşadı. Kenara ayrılmış bir para yoktu. Bundan dolayı bir sıkıntı atlattık. Bu sıkıntıları şuan çözüyoruz” dedi. (VOLKAN GÜNDÜZ)







 
Son Eklenen Haberler