131019098
26 Nisan 2024, Cuma

EMEKLİ SEN’DEN “HAYIR” ÇAĞRISI

1 Nisan 2017, Cumartesi 06:33

     


Aliağa’da DİSK’e bağlı Emekli Sen Şubesi üyeleri, 16 Nisan’da yapılacak olan Anayasa Değişikliği Referandumunda neden hayır denilmesi gerektiğine dair broşür dağıttı.

Emekli Sen Aliağa Şube Başkanı Sabahattin Yeşiltepe ve şube üyeleri, 16 Nisan’da yapılacak olan referandumda neden hayır denilmesi gerektiğine dair Demokrasi Meydanı’nda broşür dağıttı. Meydandan geçen vatandaşlara üzerinde referandumda neden hayır denilmesi gerektiği yazan broşürler dağıtan emekliler, vatandaşları 16 Nisan’da hayır demeye çağırdı. Emekli Sen Aliağa Şube Başkanı Sabahattin Yeşiltepe, yaptığı açıklamada, memleketin, emeklilerin ve emekçilerin geleceği için 16 Nisan’da yapılacak referandumda hayır denilmesi gerektiğini vurguladı.

Yapılacak olan oylamanın siyasi seçimlerden farklı olduğu ve Türkiye tarihinin en kritik dönemlerinden birisi olacağını kaydeden Yeşiltepe, “Diğer seçimlerin aksine bu defa demokrasiyi ya da tek adam rejimini tercih edeceğiz. Biz DİSK’e bağlı bütün sendikalar 16 Nisan’daki referandumda hayır diyeceğiz. Özgürlük ve demokrasi mücadelesinden emekli olunmaz. Emekli-Sen’liler olarak tek adam rejimine hayır diyeceğiz. Laik, demokratik, çağdaş bir ülkede insanca bir yaşam ve çocuklarımızın geleceği için tüm emekçileri hayır demeye çağırıyoruz.” dedi.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler