131019098
27 Nisan 2024, Cumartesi

EL EMEĞİ ÜRÜNLER ŞAKRAN’DA SERGİLENDİ

1 Haziran 2016, Çarşamba 06:35

     


Aliağa Tüpraş Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün, 2015-2016 eğitim öğretim dönemi kurslarında yapılan çalışmaların yer aldığı karma yılsonu sergilerinin ikincisi Şakranlı kursiyerlerin eserleriyle Yeni Şakran’da açıldı.

Tüpraş Halk Eğitim Merkezi'nin ardından Yeni Şakran, Çaltılıdere ve Hacıömerli’deki kurslara katılanların eserlerinden oluşan sergi Yeni Şakran Belediye Düğün Salonu’nda açıldı. Serginin açılışını Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Tüpraş Halk Eğitim Merkezi Müdürü Fevzi Bayır ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ogün Derse birlikte gerçekleştirdi. Açılışın ardından sergiyi gezerek eserler hakkında yetkililer ile kursiyerlerden bilgi alan Başkan Acar ve beraberindekiler emeği geçenleri tebrik etti.

Tüpraş Halk Eğitim Merkezi tarafından, Yeni Şakran, Çaltılıdere ve Hacıömerli’de yıl içinde verilen kurslarda eğitim gören kursiyerlerin yaptığı el emeği ürünlerin yer aldığı sergideki pikeler, yatak örtüleri, nevresim takımları ve aksesuarlar ziyaretçiler büyük ilgi gördü. 27-28 Mayıs tarihlerinde Aliağa Tüpraş Halk Eğitim Merkezi'nde, 31 Mayıs-1 Haziran tarihlerinde Şakran Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleşen serginin ardından, 2-3 Haziran tarihlerinde de Helvacı Belediye Düğün Salonu'nda buradaki kursiyerlerin ürünlerinden oluşan bir sergi açılacak.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler