131019098
4 Mayıs 2024, Cumartesi

MİLLİ EĞİTİM’DEN “KARMA SERGİ”

2 Haziran 2017, Cuma 06:42

     


Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Kültür Sanat Proje ekibinin düzenlediği “Karma Resim” sergisi İlçe Milli Eğitim Müdürü Ogün Derse tarafından dün 11.30 da Sanat Sokağı’nda açıldı.

Açılış konuşmasını yapan Ogün Derse katılan öğretmenler ve okul müdürleri ile emek veren öğrencilere teşekkürleri sunduktan sonra “Şırnak’ta helikopter kazası sonucu şehit düşen tüm askerlerimizin ailelerine baş sağlığı dileklerimi sunarım” dedi. Şehitlerimizin acısı dolayısıyla buruk bir açılış yaptığını dile getiren Derse “akşam gerçekleşecek karma yılsonu etkinliğimizi iptal ettik, yaşanan elim kazadan dolayı tüm milletimizin başı sağ olsun” dedi.

220’den fazla eserden oluşan sergide, ortaokul ve liseli öğrencilerinin bir yıl boyunca görsel sanatlar öğretmenlerinin desteği ile hazırladıkları resimler yoğun ilgi gördü. Karakalem portre çalışmalarının yanı sıra pop-art yağlı boya resimlerinde yer aldığı sergide öğrenciler ilgi çekici çalışmalar yapmak için çaba sarf ettiklerini, resim üzerine eğitimlerini sürdüreceklerini ifade ettiler.

(EREN SARAN) 







 
Son Eklenen Haberler