131019098
5 Mayıs 2024, Pazar

VALİLİKTE ALİAĞA’NIN SORUNLARI KONUŞULDU

2 Kasım 2017, Perşembe 06:47

     


İzmir Valiliği’nin geleneksel hale getirdiği muhtarlar toplantısına bu ay Aliağa’daki köy ve mahalle muhtarları katıldı. İlçe protokolünün de hazır bulunduğu toplantıda Aliağa’nın sorunları konuşuldu.

İzmir Valiliği’nde düzenlenen, Muhtarlarla Değerlendirme Toplantısı, İzmir Vali Yardımcısı Cemil Özgür Öneği başkanlığında Valilik Mavi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Her ay bir veya birkaç ilçenin katılımıyla düzenlenen geleneksel toplantıya bu ay Aliağa, Dikili ve Kınık ilçelerinden muhtarlar ve ilçe yöneticileri katıldı. Bu ayki toplantıya Vali Yardımcısı Cemil Özgür Öneği’nin yansıra, Aliağa Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz, Belediye Başkanı Serkan Acar, İlçe Emniyet Müdürü Gürcan Alev, ilçedeki daire müdürleri ile köy ve mahalle muhtarları katıldı. Toplantıda Aliağa ile birlikte Dikili ve Kınık’tan da muhtarlar ve ilçe yöneticileri hazır bulundu.

Aliağa, Dikili ve Kınık ilçelerinin sorunlarının konuşulduğu Muhtarlar Değerlendirme Toplantısında, karayolları ile ilgili yapılması gerekenler çalışmalar, ilçelerin elektrik ve su ile ilgili sorunlarının giderilmesi konuşuldu. Aliağa’da mahalle ve köylerin altyapı-üst yapı, dere ıslahı, kanalizasyon, İZSU ve işçilerin konakladığı evler ile ilgili durumları üzerinde duruldu. Yapılacak çalışmalar üzerinde istişarelerde bulunuldu. Yaklaşık 1,5 saat süren toplantıda ağırlıklı olarak Aliağa’nın sorun ve talepleri ele alındı. Muhtarlar, toplantıda yer alan ilgili birimlerin temsilcilerine sorunlarını birebir iletme imkanı buldu.

Toplantıya Başkanlık yapan Vali Yardımcısı Cemil Özgür Öneği, ilçelerdeki sorunların giderilmesi, vatandaşların refah düzeylerinin arttırılması amacıyla tüm kamu kurum ve kuruluşlarının çalışacağını belirterek, dile getirilen sorunların çözümü ve önerilerin ilgili kurumlar tarafından dikkate alınacağını ifade etti.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler