131019098
27 Nisan 2024, Cumartesi

Aliağalı avukata Gaziantep'ten sertifika

3 Mayıs 2017, Çarşamba 06:48

     


İzmir Barosu avukatlarından, Aliağa'da Hukuk Bürosu sahibi Arabulucu İrfan Medet Akpınar, Arabuluculuk Dairesi Başkanlığı'nca Gaziantep Hasan Kalyoncu Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Ticari Uyuşmazlıklarda Arabuluculuk ve Arabuluculukta Avukatın Rolü" konulu sempozyuma katıldı.

Açılış konuşmalarıyla başlayan sempozyum, Ticari Uyuşmazlıkların Çözümünde Arabuluculuk başlığı altında yapılan dersle devam etti. Soru-cevap bölümünden sonra "İş Uyuşmazlıklarının Çözümünde Arabuluculuk" konulu derse geçildi. Yapılan anlatımların ardından bu bölümde soru-cevap kısmıyla sona erdi.

Sempozyumun son konusu olan "Arabuluculukta Avukatın Rolü'nün "anlatımından sonra yurt dışından gelen avukat-arabulucuların da katıldığı sempozyuma katılıp-başarılı olan arabuluculara verilen sertifika töreniyle kapanış yapıldı.

Aliağalı avukat-arabulucu İrfan Medet Akpınar, arabulucu olduktan sonra katıldığı seminer ve sempozyumlarda aldığı sertifikalara bir yenisini daha eklemenin mutluluğunu taşıdığını ifade etti.

(Bülent Pınarbaşı)







 
Son Eklenen Haberler