131019098
5 Mayıs 2024, Pazar

MHP, TÜRKEŞ’İ ANDI

5 Nisan 2017, Çarşamba 06:53

     


MHP Aliağa İlçe Başkanlığı tarafından, MHP’nin kurucusu Alparslan Türkeş’in vefatının 20. yıldönümü nedeniyle mevlid okutulup lokma hayrı dağıtıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aliağa İlçe Başkanlığı, MHP'nin kurucusu ve ilk genel başkanı Alparslan Türkeş'i ölümünün 20. yıldönümünde andı. MHP Aliağa İlçe Başkanlığı’nda öğle namazı sonrası okutulan mevlidin ardından Demokrasi Meydanı’nda lokma hayrı dağıtıldı. Türkeş’i anma programına Belediye Başkanı Serkan Acar, MHP İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir ile çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da rahmetli Başbuğ’umuzu kaybedişimizin yıldönümünde kendisini anıyoruz. Lokma döktürüp hayır yaptık. Bu yıl da Başbuğ’umuzu unutmadık. Ülkücü Hareket Başbuğ’unu hiçbir zaman unutmayacak. Açtığı yolda ilerliyoruz. İlkelerini devam ettiriyoruz. Türk Milletinin geleceği için çalışıyoruz. Ezanımız ve bayrağımız için, milletimizin ve devletimizin bölünmez bütünlüğü için bu yolda devam edeceğiz. Ülkücü Hareketin kurucusu Başbuğ'umuz Alparslan Türkeş'i rahmet ile anıyorum.” dedi.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler