131019098
27 Nisan 2024, Cumartesi

KAYMAKAM'DAN VATANDAŞA SİTEM

5 Mayıs 2015, Salı 10:00

     


Aliağa Kaymakamı Bayram Yılmaz, hafriyat kamyonlarının ilçedeki yolları bozduğu gerekçesiyle kendisine şikayette bulunan vatandaşlara sitem etti.

Aliağa'daki yolları bozduğu, çevreyi de kirlettikleri iddiası ile hafriyat kamyonlarına bir çözüm üretilmesini isteyen ve uzun süredir konu ile ilgili şikayetlerde bulunan vatandaşlara cevap, Aliağa Kaymakamı Bayram Yılmaz'dan geldi.

Sanayinin bir ülkenin olmazsa olmazı olduğunun altını çizen Yılmaz, hayati öneme haiz üretimin standartlar dahilinde sürdürülebilmesi gerektiğini ifade ederek şunları söyledi: "Aliağa Türkiye'nin enerji ve demir-çelik ihtiyacının yanı sıra bir çok ihtiyaca karşılık verebilen önemli bir sanayi kentidir. Tüm bunların yanında Aliağa'daki vatandaşlar zaman zaman

'Devlet neden bu kamyonlara bir çare bulamıyor?' diye soruyorlar. Vatandaşlarımız olayları bazen yanlış açıdan değerlendiriyor. Hafriyat kamyonları istihdam anlamına geldiği gibi iş ve üretim anlamlarına da geliyor. Hafriyat kamyonlarının çalışmasını kişi ya da kişiler değil Devlet istiyor. Çünkü Devlet sanayi üretimini ve bir takım çalışmaları teşvik istiyor. Dolayısıyla kamyonların durması demek; sanayinin durması demektir" şeklinde konuştu. (Tarık Demir)







 
Son Eklenen Haberler