131019098
26 Nisan 2024, Cuma

DURMAZ, “İZMİR DEMOKRASİYE SAHİP ÇIKTI”

6 Ağustos 2016, Cumartesi 06:16

     


İzmir’de önceki gün yapılan 'Cumhuriyet ve Demokrasi Mitingi' sonrası değerlendirmede bulunan CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz, "Demokrasi sevdalısı İzmirliler, Gündoğdu Meydanı'nda Cumhuriyet ve Demokrasiye bir kez daha sahip çıktı." dedi

CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz, önceki gün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla Gündoğdu Meydanı'nda düzenlenen Cumhuriyet ve Demokrasi Mitingi sonrası açıklamalarda bulundu. Durmaz, mitinge Aliağa'dan katılım gösteren sendikalar, meslek odaları, sivil toplum kuruluşları ve miting için yoğun mesai harcayan parti ilçe teşkilatına teşekkür etti.

"MİTİNGLER DEVAM EDECEK"

Yoğun sıcağa rağmen birçok İzmirli'nin tatillerini yarıda keserek meydanı doldurduğunu kaydeden Durmaz, şunları söyledi; "İzmir demokrasinin başkenti olduğunu bir kez daha gösterdi. Mevsim nedeniyle İzmir'in boşalmış olduğu bir zaman olmasına rağmen mevzu Demokrasi ve Cumhuriyet olunca yüz binlerce İzmirli tatillerini yarıda kesip gelerek Gündoğdu Meydanı'nı doldurdu. İzmirliler bir kez daha cumhuriyete, demokrasiye ve laikliğe sahip çıktılar. Aliağa'dan yoğun bir şekilde mitinge katılanlar başta olmak üzere, tüm İzmirli hemşerilerimize duyarlılıkları için özellikle teşekkür ederim. Partimizin düzenlediği bu Cumhuriyet ve Demokrasi mitingleri son derece önemlidir. Mitinglerde darbe girişimine karşı çıkmanın yanı sıra demokrasinin kalıcı ve kurumsal hale getirilebilmesi, laik cumhuriyetin güvenceye alınması için, devletin yeniden yapılandırılması sürecinde halkın taleplerinin dile getirilmesine bu mitingler yoluyla aracılık ediyoruz. Önümüzdeki günlerde önce Ankara'da olmak üzere yurdun çeşitli yerlerinde Cumhuriyet ve Demokrasi mitinglerini düzenlemeye devam edeceğiz." (EMEL OTURAK) 







 
Son Eklenen Haberler