131019098
27 Nisan 2024, Cumartesi

ORMANLAR, EVSEL ATIKLARDAN TEMİZLENDİ

6 Ekim 2017, Cuma 06:13

     


Aliağa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ormanlık alanlarda temizlik çalışması yaptı. 

Aliağa Belediyesi’nin, ormanlık alanlarda yaptığı temizlik çalışmasında, ormana dökülen kaçak molozlar, vatandaşların bıraktığı çöpler, şişeler ve atıklar Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince toplandı.

15’er kişiden oluşan ekipler Güzelhisar, Samurlu ve Şahin Tepesi mevkiinde çalışmalarına başlarken, çalışmalar kapsamında orman yangınlarının önüne geçmek amacıyla özellikle gelişigüzel atılmış cam kırıkları ve şişeler toplandı. Poşetlere doldurulan çöpler toplama alanına götürülürken, temizlik çalışmaları esnasında ormana kaçak olarak dökülen molozlar Fen İşleri Müdürlüğü’nün araçları ile taşındı.

Ormanlık alanların temizliği çalışmalarının başında bulunan Aliağa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Handan Çetiner Şirin, “İlçemizin akciğeri konumunda olan ormanlarımızı pırıl pırıl bir hale getirdik. Doğamızı, ormanlarımızı temiz tutmak vatandaşlık görevidir. Ormanlık alanda piknik yapan vatandaşlarımızı özellikle yangına sebebiyet verebilecek davranışlardan uzak durmalarını rica ediyorum. Bu ormanlar hepimizin. Geleceğimizin teminatı olan çocuklara temiz bir çevre bırakmak için çalışmalıyız” dedi.

(EREN SARAN) 







 
Son Eklenen Haberler