131019098
5 Mayıs 2024, Pazar

EMLAKÇILIK KAVRAMI İGLO GAYRİMENKUL İLE DEĞİŞİYOR

6 Kasım 2017, Pazartesi 06:19

     


2015 yılında İzmir’de yerel bir firma olarak kurulan İglo Gayrimenkul emlak sektörü ve “emlakçılık” kavramına farklı bir yön kazandırmayı amaçlıyor.

Alım- satım arasındaki komisyon üzerinden kar eden bir firma olan İglo Gayrimenkul standart emlak ve emlakçı prensibiyle faaliyetler yürütmemekte. Diğer emlak firmalarından farklı olarak Bi Mimarlık şirketiyle iş birliği olan İglo Gayrimenkul farklı seçenek ve imkanları da müşterilerine sunuyor. Konuyla ilgili açıklamada bulunan İglo Gayrimenkulün kurucusu Mahmut Yanmaz, İglo Gayrimenkulün insanlar için daha güvenli ve farklı olduğunu belirterek şunları söyledi: “Bizim ortamımız, birlikte çalıştığımız insanlar ise mimari proje üreten grubun desteğini aldığı için daha farklı bir formatta ve daha güvenli. Özellikle insanlar inşaat sırasında dairelerini seçtikleri için biz onlara tasarım özgürlüğü sağlayabiliyoruz. Örneğin daha küçük bir mutfak daha büyük bir salon istediğinde bu tarz bir değişikliği yapabiliyoruz ya da beğendiği ev 3+1 ama o büyüklükte bir eve ihtiyacı yok eğer fiyatı da uygun bulursa 3+1 evi 2+1 eve çevirebiliyoruz.”

“Biz Bildiğimiz Projeyi Anlatmak İstiyoruz”

İglo Gayrimenkul kurulurken belirledikleri hedeflerden birinin bildikleri, emin oldukları projelerle ilgili çalışmak olduğunu ifade eden Mahmut Yanmaz bugün geldikleri noktada bu konudaki hedeflerini hayata geçirdiklerini söyledi. Yanmaz, İglo Gayrimenkulün işleyişini şu şekilde anlattı: “Maket ya da katalog yoluyla üretici firmanın projelerini anlatmak, onları alıcılardan uzaklaştırıp araya daha profesyonel insanları koymak hem üretici firmayı rahatlatıyor hem de alıcıların doğru bilgileri alması sağlanıyor. Biz de bu arada bazen alıcılara üretici firma adına taahhütler veriyoruz örneğin şu oturma raporu şu gün alınır, bugün elektriğiniz bağlanır gibi ve bu taahhütleri verdiğinizde projeyi de yaptığınız için süreci takip etmek zorunda kalıyorsunuz yani daha büyük bir güven sağlamış oluyorsunuz.” Konut satın alırken ya da kiralarken insanların binanın ve dairenin görüntüsüne önem verdiklerini belirten Yanmaz, daire satın alımı ya da kiralama durumunda asıl dikkat edilmesi gereken noktanın üretici firmanın geçmişinin sağlam olup olmadığına dikkat edilmesi gerektiğinin altını çizdi.

İglo Gayrimenkul Franchising Veren Bir Firma Haline Geliyoruz

Yeni kurulan bir firma olmasına karşın İglo Gayrimenkulün önemli bir ivme kazandığını söyleyen Yanmaz, yaklaşık 2- 2 buçuk sene sonra franchising veren bir firma haline geleceğini ve firmanın farklı bölgelerde aynı hız ve şekilde çalışmalarına devam edeceğini ifade etti. Son olarak ise insanların gayrimenkul danışmanları ile çalışmalarının uzun dönemde onlar için büyük katkı sağlayacağını da anlatarak sözlerini noktaladı.

(HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler