131019098
5 Mayıs 2024, Pazar

Avcılar Halı Yıkama Teknolojisinde Lider Firma

8 Mayıs 2017, Pazartesi 14:47

     


Halı yıkama işleminde son teknoloji cihazları kullanan profesyonel firmalar ile birlikte kusursuz bir hizmet alınabilirken İstanbul’un tüm ilçeleri bu hizmetten faydalanıyor.

İstanbul içerisinde çalışan nüfus sürekli olarak artış gösterirken artık insanlar evleri ile yeteri kadar ilgilenemiyorlar. Bu sebeple de temizlik de dâhil olmak üzere sürekli olarak profesyonel firmalardan yardım alınıyor. Bu aşamada Avcılar ilçesi de İstanbul’un batısında yer alan ve nüfusu sürekli olarak artan bir ilçe olarak bu tarz profesyonel firmalara ihtiyaç duyuyor. Bu doğrultuda evlerde temizliğin en önemli aşamalarından birisi olan halı temizliği için avcılar halı yıkama firması ile iletişime geçilebiliyor.

Birçok sektörde olduğu gibi artık halı yıkama sektöründe de tamamen teknolojik cihazlar kullanılıyor. Bu şekilde zamandan çok büyük bir kazanç sağlanırken işlemlerin tamamı profesyonel bir biçimde tamamlanıyor. İthal olarak alınan makinelere koyulan halılar en kısa süre içerisinde kirlerinden arınırken bunun sonrasında hemen kurutularak tekrar temiz bir biçimde kullanıma hazır hale getiriliyor. Bu doğrultuda birçok kişi artık halılarını firmalara vererek yıkatırken çok yüksek bedeller harcamasına da gerek kalmıyor. Halı yıkama işlemlerini kendileri yaptıkları durumda harcayacakları ücret ile yakın düzeyde olan ücreti Avcılar halı yıkama firmasına veren kişiler hiçbir yorgunluk yaşamadan ve zaman ayırmadan halılarını yıkatmış oluyor.

Bu işlemlerde ilk olarak Avcılar halı yıkama firması ile iletişime geçilmesi gerekiyor. Bu aşamada her zaman en iyi firma ile çalışmak isteyen kişiler internet üzerinden ay da telefon numaralarımızdan firmamıza rahatlıkla ulaşım sağlayabiliyor. Bunun sonrasında adreslerini veren kişiler kaç adet halılarının bulunduğunu bizlere belirterek daha kaliteli bir hizmet alabiliyor. Bunun sonrasında müşterilerimizin istediği saat aralığında ekiplerimiz adreslere gelerek halıları teslim alıyor. Birkaç dakikada tüm halılar sizlerden teslim alınırken herhangi bir karışıklık olmaması için her iki tarafta da kaç halı alındığına dair belgeler bulunuyor. Böylece oluşabilecek tüm sorunların önüne geçilmiş olunurken halılar direkt olarak temizleme merkezlerine iletiliyor. Bunun sonrasında da temizlik işlemleri başlıyor.

Temizlik işlemlerinde çalışanlarımız elleri ile hiçbir işlem yapmazken tamamen özel makineler süpürme, köpükleme, durulama ve kurutma gibi işlemleri gerçekleştiriyor. Halılarda yer alan özel lekeler de doğal temizlik malzemeleri ile çıkartılırken tamamen sorunsuz bir şekilde yıkama işlemleri tamamlanıyor. Halıların ebadına göre farklı sürelerde halıların yıkanması tamamlanırken en iyi şekilde kurutulması için de cihazlar kullanılıyor. Kişiler kaç adet halı verirlerse versinler halıları 3 gün içerisinde istedikleri adrese teslim ediliyor. Tamamen paketlenmiş bir şekilde gelen halılar Avcılar halı yıkama firmamızın çalışanları tarafından alıcılarına veriliyor. Bu doğrultuda müşterilerimiz ödeme işlemlerini de gerçekleştirirken sorunsuz bir şekilde halılarını temizletmiş oluyor. Bu hizmeti düzenli olarak almak isteyen kişiler istedikleri her zaman firmamız ile iletişime geçebiliyor.

Avcılar’da halı yıkama firmasına ulaşmak için http://www.avcilarhaliyikama.com ziyaret edebilirsiniz.







 
Son Eklenen Haberler