131019098
26 Nisan 2024, Cuma

Bülent Kula İÖO velilere sertifika verdi

9 Ocak 2012, Pazartesi 17:51

     


Şehit Çavuş Bülent Kula İlköğretim Okulu'nda 14 Kasım'da başlayan "7-19 Yaş Aile Eğitimi" 2 Ocak'ta sona erdi. 8 hafta süren ve 21 velinin katılımıyla gerçekleşen eğitim sonrası veliler sertifikalarını okulda düzenlenen bir törenle Şehit Çavuş Bülent Kula İlköğretim Okulu Müdürü Recep Kaya'nın elinden aldılar.
Rehber Öğretmen Okan Özçelik, eğitim ve sertifika töreninde yaptığı konuşmada, "Okulumuzda '7-19 Yaş Aile Eğitimi' velilerimizin yoğun ilgisi ve katılımıyla yapıldı. 8 hafta süren eğitim boyunca bilgilerimizi, yaşantılarımızı, anılarımızı, sıkıntılarımızı, duygularımızı paylaştık. Bu 8 haftalık süreç sonunda ailelerimize ve çocuklarımıza, öğrencilerimize bir parça faydamız olabildiyse ne mutlu bize. Bu tür eğitimlerin çok faydalı olduğu ve tüm okullarımızda imkanlar ölçüsünde yapılıyor olması çok güzel. Şehit Çavuş Bülent Kula İlköğretim Okulu olarak 2. dönem yeni bir aile eğitimi başlatmayı planlıyoruz. Tüm velilerimize ilgilerinden dolayı teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

ÇOK YARARLI BİR EĞİTİM

Seminere katılan veliler adına Nihal Güney de yaptığı konuşmasında "Kurs süresince veliler olarak birbirimizi yakından tanıdık, bilgi ve tecrübelerimizi paylaştık. Çocuklarımıza olduğu gibi bize de çok iyi bir öğretmen, bir kardeş olan Okan Özçelik'e sabrı ve emeği için teşekkür ediyoruz. Bize bu ortamı sağlayan Okul Müdürümüz Sayın Recep KAYA'ya da ayrıca teşekkür ediyoruz. Kursta öğrendiklerimiz çocuklarımızla aramızdaki iletişimi diyalogu güçlendirdi, olumlu yönde etkiledi. Artık daha bilinçli ebeveynler olduğumuzu düşünüyoruz. Verdiğiniz eğitim ve imkanlar için hepinize teşekkür ediyoruz" dedi.

Söz alan bir başka veli Mediha Fidanoğulları ise; "Ailelere sunulan bu eğitim gerçekten çok eğitici, öğretici ve mükemmel… Çok bilgi kaptık, gerçekten yanlış olduğunun farkında dahi olmadığımız davranışlarımızın bazılarının yanlış olduğunu fark ettik. Tek bir cümlenin dahi ses tonumuza dikkat etmezsek nelere yol açabileceğini gördük. 8 hafta süren seminerimizde birçok bilgi edindik, sıcak, samimi, içten bir ortamımız oldu. Herkes içtendi, samimiydi ve hakikaten çok şey öğrenerek tamamladık eğitim. Kendi adıma ve kızım adına bir kez daha teşekkür ediyorum" diye konuştu.






 
Son Eklenen Haberler