131019098
4 Mayıs 2024, Cumartesi

85 BİN TON SICAK ASFALT SERİLDİ

9 Kasım 2017, Perşembe 06:38

     


İlçe genelinde başlattığı asfaltlama çalışmalarını sürdüren Aliağa Belediyesi, bugüne kadar İzmir Büyükşehir Belediyesi uhdesinde bulunan tüm cadde ve sokaklar da dahil olmak üzere yaklaşık 340 bin metre karelik alanı sıcak asfaltla buluşturdu.

Aliağa Belediyesi; İZSU, Telekom, GDZ Elektrik, İzmir Gaz ve çeşitli telekomünikasyon firmalarının yaptığı altyapı çalışmalarıyla adeta köstebek yuvasına dönen ve yamalı bir halde bırakılan Aliağa’nın sokak ve caddelerini modern bir görünüme kavuşturmak için ilçe geneline yaklaşık olarak 85 bin ton sıcak asfalt serdi.

TÜM SOKAKLAR ASFALTLANACAK

Aliağa Belediyesi, Yalı Mahallesi 19 Mayıs Caddesi’nden başlattığı asfaltlama çalışmaları kapsamında bugüne kadar; Kültür Mahallesi, Kurtuluş Mahallesi, Siteler Mahallesi, Atatürk Mahallesi, Yeni Şakran Mahallesi, Helvacı Mahallesi ve Kazım Dirik Mahallesi’nin bozuk olan yollarını asfaltlayarak onardı. Mevsim şartları elverdiği müddetçe çalışmalarını sürdürecek olan Aliağa Belediyesi’nin, İzmir Büyükşehir Belediyesi uhdesinde bulunan caddeler dahil tüm sokakları asfaltlayacağı bildirildi.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler