131019098
5 Mayıs 2024, Pazar

ÖĞRENCİLER KARNELERİNİ ALDI

10 Haziran 2017, Cumartesi 06:50

     


2016-2017 eğitim-öğretim yılı dün öğrencilere karnelerinin dağıtılmasıyla sona erdi. Aliağa’da 15 bin 453 öğrenci karne heyecanı yaşadı.

2016-2017 eğitim-öğretim yılı dün öğrencilere karnelerinin dağıtılmasının ardından sona erdi. Okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okullarında eğitim gören öğrenciler dün karne alarak 3 ay sürecek olan yaz tatiline girdi. Aliağa’da okul öncesi bin 794, ilkokul 4 bin 795, ortaokul 4 bin 404, lise 4 bin 496 olmak üzere toplam 15 bin 453 öğrenci karne heyecanı yaşadı. İlçedeki okullarda eğitim öğretim gören öğrencilere velilerin de katılımıyla karne ve başarı belgeleri dağıtıldı.

KARNE TÖRENİNE ŞEHİDİN AİLESİ DE KATILDI

İlçe protokolünün de katılımıyla Şehit Yüzbaşı Oğuz Özgür Çevik Anadolu Lisesi’nde karne töreni gerçekleştirildi. Törene İlçe Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmedali Özkurt, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Volkan Gürler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ogün Derse, Şehit Yüzbaşı Oğuz Özgür Çevik Anadolu Lisesi’nin idareci ve öğretmenleri ile Şehit Yüzbaşı Oğuz Özgür Çevik’in babası Recep Çevik ve annesi Gülperi Çevik katıldı.

Okulun 11-C sınıfında gerçekleştirilen karne töreninde öğrencilere karnelerini; Kaymakam Dr. Bayram Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmedali Özkurt, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Volkan Gürler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ogün Derse ile Şehit Yüzbaşı Oğuz Özgür Çevik’in babası Recep Çevik ve annesi Gülperi Çevik verdi. Kaymakam Yılmaz, karne töreninde yaptığı konuşmada, öğrencilere bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar dileyerek yaz tatillerine en güzel şekilde geçirmelerini temenni etti.

YENİLENEN SPOR SALONUNUN AÇILIŞI YAPILDI

Karne töreninin ardından okul bünyesinde bulunan ve yenileme çalışması yapılan Şehit Yüzbaşı Oğuz Özgür Çevik’in adı verilen spor salonunun açılışı yapıldı. Sade açılış törenine protokol ve şehidin ailesinin yanı sıra salonun yenileme çalışmalarına katkı sunan TEKFEN Şirketinin yöneticileri katıldı. Kaymakam Dr. Bayram Yılmaz, salonun yenileme çalışmalarını gerçekleştiren TEKFEN Şirketi adına TEKFEN Holding Proje Müdürü Ali Ünsal Kamçıcı’ya teşekkür plaketi takdim etti. Ayrıca şehidin babası Recep Çevik ve annesi Gülperi Çevik de, Kaymakam Dr. Bayram Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ogün Derse ve TEKFEN Holding Proje Müdürü Ali Ünsal Kamçıcı’ya üzerinde oğullarının fotoğrafının bulunduğu teşekkür plaketi verdi. Plaket takdimi sonrası yenilenen spor salonunun açılışı gerçekleştirildi. Salonun açılış kurdelesini şehidin babası Recep Çevik ve annesi Gülperi Çevik ile törene katılan ilçe protokolü birlikte kesti. Protokol ile birlikte spor salonunu gezen şehidin ailesi duygu dolu anlar yaşadı.

Şehit Yüzbaşı Oğuz Özgür Çevik Anadolu Lisesi’ndeki karne törenine katılan ilçe protokolü daha sonra da Aliağa Ortaokulu’na geçti. Protokol burada da öğrenci ve öğretmenlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler