131019098
27 Nisan 2024, Cumartesi

ALİAĞA TİCARET ODASI’NDAN EĞİTİM ATAĞI

10 Eylül 2016, Cumartesi 07:02

     


Aliağa Ticaret Odası ( ALTO ) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, Ekim, Kasım ve Aralık aylarında oda tarafından düzenlenecek 5 adet eğitim hakkında ALTO üyelerine ve Aliağalı vatandaşlara seslendi.

İşletmeler için gerekli olan bütün eğitimleri tek bir seferde firmalarla ve vatandaşlarla paylaşmayı planlayan Aliağa Ticaret Odası, sırasıyla Pazarlama Yönetimi ve Finansal Bilgiler Eğitimi, Vergi Denetimlerinde Yaşanan Sıkıntılar Semineri, Etkili CV Hazırlama ve Başarılı Mülakat Teknikleri Eğitimi, Dış Ticaret Eğitimi ve Çevrenin Önemi, Çevre Mevzuatı ve Sanayide Çevre Mevzuatı Uygulamaları Eğitimlerini düzenleyecek. Eğitimlere katılmak isteyenler başvurularını www.alto.org.tr üzerinden yapabilecekler.

SAKA " İŞ HAYATINDA BAŞARILI OLMAK İSTEYEN HERKESİ BEKLİYORUZ"

Eğitim paketinde yer alan 5 eğitimin tamamının iş hayatında başarılı olmak isteyen herkesin karşısına çıkacağını belirten ve bu konuda üyelere ve Aliağa’lı vatandaşlara seslenen ALTO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, yapmış olduğu açıklama da; "Düzenleyecek olduğumuz eğitimlerin tamamı iş hayatımızın her noktasında karşımıza çıkabilecek konular üzerine belirlenmiştir. Başarılı olmak isteyen ve iş hayatında kendini geliştirmek isteyen her bir girişimci, işletme sahipleri ve çalışanlarının bu konular hakkında bilgili olması gerekmektedir. Gerçekleştireceğimiz eğitimlerimizle halkımızın, üyelerimizin ve personellerinin mesleki ve kişisel olarak gelişimini hedefliyoruz” dedi.

Eğitimlerin, yeterli katılımcı sayısına ulaşıldığında açılacağını belirten ALTO Başkanı Adnan Saka, “Eğitimlere katılmak isteyen kişilerin, 30 Eylül Cuma gününden önce Odamıza başvurmaları gerekmektedir. Kendilerini ve işletmelerini daha üst seviyelere çıkarmak isteyen üyelerimizin ve vatandaşlarımızın bu eğitimlere katılım sağlamaya davet ediyorum” diye konuştu. (SERKAN SELİNGİL) 







 
Son Eklenen Haberler