131019098
4 Mayıs 2024, Cumartesi

ÖDÜL AVCISI ŞEF

11 Mayıs 2017, Perşembe 06:46

     


Aliağalı şef Volkan Ataç, başarılarına bir yenisini daha ekledi. Ataç, Türk ve Dünya aşçılarının katıldığı Kemalpaşa 1. Uluslararası Gastronomi yarışmasından da birincilikle döndü.

Kemalpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen 1. Uluslararası Gastronomi Yarışması 6-7 Mayıs tarihlerinde Park Orman Kemalpaşa Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Şenlik havasında geçen yarışmaya 20 ülkeden yarışmacı ve jüri üyeleri katıldı. 5 kategoride gerçekleşen yarışmada, daha önce katıldığı birçok yemek yarışmasından derece ile dönen Aliağalı şef Volkan Ataç da yer aldı. Ataç, Modern Kuzin Kategorisi’nde katıldığı yarışmada kayın mantarlı bonfile sarma ile jüri karşısına çıktı.

Sergilediği kayın mantarlı bonfile sarma tabağı ile jüriden geçer not alan Ataç, bu yarışmadan da birincilik ve altın madalya ile döndü. Bugüne kadar katıldığı birçok aşçılık yarışmasından yüksek dereceler ile dönen Ataç’ın yeni başarısı Aliağalıları bir kez daha gururlandırdı. Birincilik ve altın madalya ile sonraki yarışmalar için çalışmaya devam edeceğini söyleyen Volkan Ataç, bu süreçte kendisine maddi ve manevi destek olanlara teşekkür etti. Ataç, “Sponsorlarım ve büyük destekçilerim olan Aliağa Belediyesi’ne, Belediye Başkanı Serkan Acar’a, Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka’ya, Ocak Et’in sahibi Serkan Ocak’a, Esman Müze Cafe sahibi Necdet Şen’e, Kozak Yaşam Vadisi sahibi Sait Tez’e vermiş oldukları maddi ve manevi desteklerinden dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Önümüzdeki günlerde düzenlenecek olan diğer yarışmalara da katılarak Aliağa’nın adını duyurmaya devam edeceğim.” dedi.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler