131019098
5 Mayıs 2024, Pazar

HIRSIZ YAKALANDI

11 Temmuz 2017, Salı 06:54

     


Aliağa Sanat Sokağı’nda (Kafeler Sokağı) bulunan 3 kafe ile İstiklal Caddesi üzerinde bulunan bazı dükkan ve işyerlerinden hırsızlık yapan A.Y. (17) yakalandı.

Aliağa Sanat Sokağı’nda (Kafeler Sokağı) bulunan 3 kafe ile İstiklal Caddesi üzerinde bulunan bazı dükkan ve işyerlerine geçtiğimiz Cuma günü gece saatlerinde hırsız girmiş, yaşının 18’den küçük olduğu belirlenen hırsızın, kafelerin bahşiş kutuları ile kasalarındaki az miktardaki paraları çaldığı tespit edilmişti. Cumartesi günü sabah saatlerinde hırsızlık olayının meydana geldiği işyerlerinde incelemede bulunan Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Ekipleri, mekan sahipleri ve çevredeki esnaftan bilgi almış, civardaki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, zanlının hırsızlık yapmak için İzmir’den Aliağa’ya geldiği bilgisine ulaşmıştı. Kimliği tespit edilen şahsın yakalanması için İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından çalışma başlatılmıştı.

30’UN ÜZERİNDE SABIKASI VAR

Kafeler Sokağı ve İstiklal Caddesi’nde meydana gelen hırsızlık olayının şüphelisi A.Y. (17), Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü ile İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünün bilgi paylaşımı sonucu Karşıyaka’da araştırma ekipleri tarafından yakalandı. Bugüne kadar Aliağa, Dikili, Karşıyaka, Bornova gibi ilçelerde hırsızlık olayları gerçekleştiren şüphelinin 30’un üzerinde sabıkasının olduğu, 5 ayrı suçtan arandığı ve 10 yıl kesilenmiş hapis cezasının olduğu bildirildi. Şahıs Emniyet’teki işlemlerinin ardından adli merciler tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

(VOLKAN GÜNDÜZ)  







 
Son Eklenen Haberler