131019098
4 Mayıs 2024, Cumartesi

MUHTARLARDAN STAR RAFİNERİSİ’NE İSTİHDAM ZİYARETİ

11 Temmuz 2017, Salı 06:51

     


Aliağa Muhtarlar Derneği Başkanı Yenişakran Mahalle Muhtarı Metin Yıldız ve ilçedeki 30 mahallenin muhtarı Star Rafinerisi’ni ziyaret ederek yetkililerle istihdam konusunda istişarede bulundu.

Aliağa’daki mahalle muhtarları, Muhtarlar Derneği Başkanı Metin Yıldız ile birlikte Star Rafinerisi’ne ziyaret gerçekleştirdi. İşçi alımlarında bölge insanına öncelik tanınması amacıyla gerçekleştirilen ziyarete Aliağa’daki 30 mahallenin muhtarı katıldı. Star Rafinerisi Genel Müdürü Mesut İlter ile görüşen muhtarlara yöneticiler tarafından fabrika sahası da gezdirildi.

Ziyaret hakkında değerlendirmede bulunan Aliağa Muhtarlar Derneği Başkanı ve Yenişakran Mahalle Muhtarı Metin Yıldız, “Aliağa’daki muhtarlar olarak hem göreve yeni başlayan Genel Müdür Mesut İlter’e hayırlı olsun demek, hem de istihdam hakkında görüşmek üzere Star Rafinerisi’ne bir ziyaret gerçekleştirdik. Star Rafinerisi yöneticilerinin katılımıyla saha gezisi yaptık. Saha gezisi sonrasında Genel Müdür Mesut İlter ve diğer yöneticilerin de katılımıyla toplantı yaptık. Toplantıda, İşçi alımlarında bölgenin insanlarına öncelik tanınması yönündeki taleplerimizi ilettik. Onlar da bu talebimize olumlu baktılar ve işçi alımlarında muhtarlar olarak bizimle de istişare edeceklerini söylediler.” dedi.

Bu istişareyi ilçedeki diğer sanayi kuruluşları ile de gerçekleştirmek istediklerini söyleyen Yıldız, “Aliağa’daki tüm fabrikaların işçi alımlarında bizim görüşüp istişare etmelerini istiyoruz. Muhtarlar bu bölgenin işçi potansiyelini daha iyi bilen, mahallesindeki insanları tanıyan kişiler. Diğer sanayi tesislerinin de işçi alımlarında Aliağa’daki muhtarlarla görüş alışverişinde bulunmalarını rica ediyoruz.” diye konuştu.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler