131019098
19 Mart 2024, Salı

MECLİS YILIN SON TOPLANTISINI YAPTI

11 Aralık 2017, Pazartesi 06:46

     


Aliağa Belediyesi Aralık Ayı Meclis Toplantısı’nın ikinci birleşimi Meclis Başkan Vekili Zülküf Koçoğlu başkanlığında gerçekleştirildi.

İlk birleşimi 5 Aralık Salı günü gerçekleştirilen Aliağa Belediyesi Aralık Ayı Meclis toplantısının ikinci birleşimi, Meclis Başkan Vekili Zülküf Koçoğlu’nun başkanlığında gerçekleştirildi. Aliağa Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan toplantıda ilk oturumda İmar Komisyonuna gönderilen madde görüşüldü. İmar Komisyonuna gönderilen; “30 Eylül 2017 tarihli resmi gazetede yayınlanan 1 Ekim 2017 tarihinde yürürlüğe giren ‘Planlı Alanlara İmar Yönetmeliği’nde meclis ve vatandaş beklentilerine hızlı ve doğru cevap verebilmek, hesaplamaların ve proje tasarımlarını herkes için anlaşır hale getirmek, sonuç olarak yorum farklarını önlemek adına Aliağa Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü çalışmaları” komisyondan geldiği şekliyle oybirliği ile kabul edildi.

Toplantının dilek ve temenniler bölümünde Ak Parti Meclis Grup Başkanı Kazım Ulaş, ABD Başkanı Donald Trump'ın, Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıma kararına tepki göstererek, Kudüs’ün manevi ve tarihi öneme sahip bir yer olduğunu söyledi. CHP Grubundan Meclis Üyesi Ulviye Öztürk ve MHP Grubundan Meclis Üyesi Rahmi Keskinoğlu da Kazım Ulaş’ın açıklamalarına destek verdi. Aralık Ayı Meclis Toplantısının ikinci oturumu, dilek ve temennilerin ardından toplantıya katılmayan meclis üyelerinin mazeretlerinin oylanması ile sona erdi. Aliağa Belediye Meclisi’nin bir sonraki toplantısı 2 Ocak 2018 Salı saat 18.30’da gerçekleştirilecek.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler