131019098
27 Nisan 2024, Cumartesi

SÜREKLİ, “ALİAĞA YAKINDA YENİ HASTANE İLE TANIŞACAK”

13 Mayıs 2017, Cumartesi 06:34

     


Ak Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Aliağa’ya yapılacak olan yeni hastanenin yatırım planına alındığını belirterek, “Biliyorsunuz biz de bu konular çok uzun sürmez. En yakın zamanda Aliağa’yı bu 250 yataklı yeni hastane ile tanıştıracağız.” dedi.

Siteler Mahallesi’nde bulunan 12 No.lu Mustafa Gürkan Aile Sağlığı Merkezi’nin açılışına katılmak üzere Aliağa’ya gelen Ak Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, hükümet tarafından yapılan sağlık yatırımlarına dikkat çekti. Sağlık yatırımlarının ve hizmetlerinin önemli bir konu olduğunu ifade eden Sürekli, “Sağlık alanı, Ak parti hükümetleri olarak her zaman çok başarılı olduğumuz bir alan. Biz 7 yıldızlı, 5yıldızlı hastanelere alıştık, şimdi o konforda sağlık ocakları, aile sağlığı merkezleri hizmete açıyoruz. Ne mutlu bize. Bu hizmetlerin devamı gelecek.” diye konuştu.

“HEDEFİMİZ YÜZDE YÜZ MEMNUNİYET”

Türkiye’de 2002 yılında sağlıktan memnuniyetin yüzde 39,3 oranında olduğunu hatırlatan Sürekli,” Bugün geldiğimiz nokta yüzde 78. Muazzam bir artış ve biz bunu hissediyoruz zaten. Ama bu yetmez, daha iyisi olacak, hedefimiz yüzde yüz memnuniyet. Çünkü millet haklıdır, hasta haklıdır, hiçbir şikayet gelmemesi amacımız. Örneklerini de yaşıyoruz, bazı hastanelerimizde bazen şikayetler yoğunlaşıyor, oraya eğiliyor ve gerekli düzenlemeleri yapıyoruz. Siyasetçi olarak da gereğini yapıyoruz. Sonra bakıyoruz BİMER’e şikayet ayda 500 iken, ayda 4’e 5’e düşüyor.” ifadelerini kullandı.

“BAŞKANIMIZ KONUYU GETİRDİ, BAKANLIK DA GEREĞİNİ YAPIYOR”

Hükümet olarak Aliağa’ya da güzel projeler geliştirdiklerini vurgulayan Kerem Ali Sürekli, “Sağ olsun Aliağa Ak parti ilçe başkanımızın önderliğinde bazı çalışmalar yapılıyor. Başkanımız siyaseten konuları bize getirdi, bakanlık da gereğini yapıyor. Aliağa’mıza 215 dönümlük alana, 250 yataklı bir hastane projemiz hazır. Proje ihalesi yapılıyor. Yatırım planına alındı. Biliyorsunuz biz de bu konular çok uzun sürmez. En yakın zamanda Aliağa’yı bu 250 yataklı yeni hastane ile tanıştıracağız.” dedi.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler