131019098
27 Nisan 2024, Cumartesi

SU ÜRÜNLERİ’NE YENİ BAŞKAN

14 Şubat 2017, Salı 06:45

     


Aliağa Su Ürünleri Kooperatifi’nin Olağan Genel Kongresi önceki gün ALTO toplantı salonunda yapıldı.

M. Ali Karaşan başkanlığında Bayram Ergin ve Nejdet Ergin’den oluşan Divan kurulu yönetiminde gerçekleşen kongreye 60 kooperatif üyesi katıldı.

Derneğin faaliyet raporu, bilanço ve kar zarar tablosu ile Denetim kurulu Raporu’nun okunmasının ardından yönetim kurulunun ibrası oy birliği ile kabul edildi. 2017 yılı tamini bütçesinin de oylandığı kongrede, daha önceleri dört yılda bir yapılan yönetim kurulu seçiminin bundan sonra iki yılda bir yapılması da kararlaştırıldı.

Seçilecek olan Yönetim Kurulu Başkanı huzur hakkı ödenmesinin de konuşulduğu kongrede, başkan için aylık 1400 lira net huzur hakkı verilmesi kararlaştırıldı.

Blok listeyle seçime gidilmesinin reddedildiği kongrede, çarşaf liste ile yapılan seçim sonucu 60 üyenin 36’sının oyunu alan Kerem Eroğlu başkan seçildi. Eroğlu’nun ardından en çok oyu alan Hakan Şengül (32 oy) ve Fatih Önal (30 oy) ile yeni Yönetim kurulu oluşturuldu.

Kongrede başkan seçilen Eroğlu “Kongremiz bitti, seçimler demokratik şekilde gerçekleştirildi. Bundan sonra yönetim kurulunu oluşturan arkadaşlarımla birlik olup kooperatifimizi daha ileriye taşıyabilmek için var gücümüzle çalışacağız.” Dedi. (BÜLENT PINARBAŞI) 







 
Son Eklenen Haberler