131019098
5 Mayıs 2024, Pazar

SEDAT SARI’DAN MESAJ VAR

14 Nisan 2018, Cumartesi 06:58

     


11 Nisan’da başlayan Aliağa Ticaret Odası seçimlerinde turuncu liste ile yarışan ALTO adaylarından Sedat Sarı gerçekleşen seçimin ardından sosyal medya hesabı üzerinden bir mesaj yayınladı.

11 Nisanda gerçekleşen seçimlerde mavi liste ile Ömer Ertürk’ün galip gelmesinin ardından, turuncu listeden yarışan Sedat Sarı sosyal medya hesabı üzerinde bir mesaj yayınladı.

Sarı yazılı açıklamasında şunlara yer verdi: “Yaklaşık bir aydır gerek sosyal medya aracılığıyla ve gerekse birebir ziyaretlerde sık sık birbirimizle temas kurma imkânı bulduk. Bizlere kucak açtınız, sabırla ve dikkatle dinleyerek anlamaya gayret gösterdiniz. Aliağa'mıza daha fazla nasıl faydalı oluruz gayretiyle yürüttüğümüz bu çalışmalarımızda, sizler de değerli fikirlerinizi bizden esirgemeyerek adeta "bir tuğla da bizden olsun" dediniz. Hepinize minnettarım.

Uzun süren bir hazırlık döneminin ardından, siz değerli kamuoyu ile buluşma ve kendimizi sizlere tanıtma zamanı geldi diyerek basının karşısına çıktığımız günün heyecanı ve mutluluğunu hala ilk günkü gibi hissediyorum. Sonrasında yaptığımız röportajlar, radyo konuşmaları ve daha bir çok faaliyet. Evet değerli basın mensuplarımız. İyi ki varsınız. Hepinize tek tek teşekkürlerimi sunuyorum.

Aliağa'mızın yürekli insanları, değerli Refiklerim; Kardeşim Ufuk Oktay ve Ağabeyim Ömer Ertürk. Sizler de ekibiniz ile birlikte bu kutlu yolda hatırı sayılır katkılar koyarak demokrasinin en güzel örneklerini verdiniz. Bu örnek duruşumuz ile Aliağa’mız ve Ticaret Odamız kazanmıştır.

Ve en kıymetlilerim. Değerli yol arkadaşlarım. Sizlerin var olduğunu bilmek benim için kazançların en büyüğü. Şayet Aliağalı dostlarımızın ruhunda hoş bir iz bırakabildiysek, hiç şüphe yok ki bunun en büyük mimarı sizlersiniz. Sağ olun, var olun.

Değişimin ve gelişimin her çağın temel ihtiyacı olduğu bilinciyle, Aliağa Ticaret Odamızın yeni yönetimini üstlendikleri bu önemli misyondan dolayı tebrik ediyor, üstün başarılar diliyorum. Aliağa’mızın yolu açık olsun.” dedi.

(DERYA SÜNER) 







 
Son Eklenen Haberler