131019098
27 Nisan 2024, Cumartesi

EĞİTİM İÇİN TOPLANDILAR

15 Mart 2018, Perşembe 06:34

     


Fen Bilimleri Okulları Aliağa Kampüsü, ilçe protokolü ile ilçedeki resmi ve özel tüm okul yöneticilerini ağırladı. Toplantıda ilçe genelinde eğitim seviyesini en üst noktalara taşımak için yapılması gerekenler konuşuldu.

Fen Bilimleri Okulları Aliağa Kampüsü, Aliağa Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmedali Özkurt ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ogün Derse’nin katılımı ile ilçedeki resmi ve özel tüm okul yöneticilerine kahvaltılı toplantı düzenledi. İlçe genelinde eğitim seviyesini en üst noktalara taşımak için yapılması gerekenleri el birliği ile gerçekleştirmek amaçlı düzenlenen toplantıda söz alan Kaymakam Yılmaz, eğitimin Türkiye için çok öncelikli ve asla vazgeçilmez bir bölüm olduğunu, bu konuda müdürlere ve idarecilere çok büyük iş düştüğünü belirtti.

“BİZ DE BURADA SAVAŞ VERMELİYİZ”

Ülkemizin güneydoğusunda birliğimizin ve düzenimizin bozulmaması için cefakar Türk askerinin büyük bir savaş verdiğini ifade eden Kaymakam Yılmaz, “Onların oradaki savaşı topla tüfekle olurken, biz de burada kalemle kitapla çocuklarımızı daha ileri medeniyetler seviyesine ulaştırmak adına savaş vermeliyiz. Eğitimde resmi ve özel kurumların birbiriyle kaynaşması gerekiyor. Resmi kurumların özellerden öğreneceği bazı noktalar olduğu gibi özel kurumlarında devlet kurumlarından öğreneceği pek çok şey var. Fen Bilimleri Eğitim Kurumları ülke genelinde kaliteli eğitim hizmeti veriyor. Bu kibar davetlerinden dolayı okulun kurucularına ve yönetimine teşekkür ediyorum.” dedi.

“EĞİTİMDE KALİTE VE BAŞARI GİDEREK ARTACAK”

Kaymakam Yılmaz’ın ardından söz alan Fen Bilimleri Okulları Aliağa Kampüsü Kurucu Temsilcisi Hakan Şahbaz, Fen Bilimleri Okulları olarak eğitim ve öğretimdeki en üst standartları Aliağa’ya kazandırdıklarını, bundan sonra da kalitenin ve başarının git gide artacağını belirtti. Şahbaz, “Amacımız anaokulundan itibaren aldığımız öğrencileri üniversitelere yönlendirinceye kadar eğitmek. Aliağa’daki en büyük kampüse ve eğitim standartlarına sahip olan bir okul olarak ilçede eğitime hizmet adına her türlü desteği vereceğiz. Gerek spor salonumuzla gerek konferans salonumuzla, gerek se laboratuvarlarımız, buz pistimiz ile her türlü etkinliğe destek vermeye varız” diye konuştu.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler