131019098
6 Mayıs 2024, Pazartesi

DOĞA OKULLARI’NDAN ALTO ÜYELERİNE ÖZEL İNDİRİM

15 Haziran 2017, Perşembe 06:23

     


Aliağa Ticaret Odası, üyelerinin eğitim hizmetlerinden indirimli şekilde yararlandırılabilmelerine yönelik olarak Bergama Doğa Okulları ile protokol imzaladı.

Aliağa Ticaret Odası ile Bergama Doğa Okulları arasında imzalanan protokol çerçevesinde ALTO’ya özel indirim yapılacak. Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka ile Bergama Doğa Okulları Halkla ilişkiler Sorumlusu Kerem Duvarcı’nın imzaladığı protokol ile tüm aktif Aliağa Ticaret Odası üyelerine Bergama Doğa Okulları’na yaptıracakları yeni kayıtlarda yüzde 15 indirim uygulanacak. Kayıt yenilemelerde ise indirim oranı yüzde 5 olacak.

İmza töreninde konuşan Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, üyelerinin her alandaki ihtiyaçlarını karşılamalarında destek olmak için çeşitli protokoller imzaladıklarını söyledi. Başkan Saka, “Bergama Doğa Okulları ile imzaladığımız protokol ile üyelerimiz kayıtlarda fiyat bakımından avantajlı hale geldiler. Bu tür anlaşmalar yaparak üyelerimizin bütçelerine katkı yaptığımız için mutluyuz. İmzaladığımız bu protokolün hayırlı olmasını ve üyelerimize güzel bir eğitim katkısı sağlamasını hayırlı olsun diliyorum” dedi.

Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka’ya teşekkür ederek konuşmasına başlayan Duvarcı ise, “Bergama Doğa Okulları olarak kurumsal firmalar ile benzer çalışmalar yapıyoruz. Aliağa Ticaret Odası gibi üye sayısı yüksek ve bölge için önemli bir kurumla sözleşme yapmak bizi ayrıca mutlu etti. Anlaşma sayesinde aktif ticaret odası üyelerine özel indirimlerle, Doğa Okulları’nın eğitim kalitesinden uygun fiyatlara yararlanma imkanı sağlamış olduk” diye konuştu.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler