131019098
19 Mart 2024, Salı

ODA BAŞKANLARINDAN BİRLİK BAŞKANINA ZİYARET

16 Şubat 2018, Cuma 06:02

     


Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanları, yönetimi ile birlikte İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu’yu makamında ziyaret etti.

Ocak ayında gerçekleştirilen olağan genel kurullarının ardından yeniden başkan seçilen Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Salih Yiyitalp ve Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın yeni Başkanı Serdar Berk, oda yönetimleri ile birlikte İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu'yu makamında ziyaret ettiler.

Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğine bağlı olan ve esnafa hizmet eden odaların önemine vurgu yapan Başkan Mutlu ziyarette yaptığı konuşmada, “Yapabileceğimiz ne varsa her zaman odalarımızın yanındayız. Odalarımız için elimizden gelenin fazlasını yapamaya çalışıyoruz. Önümüzdeki döneme bakarak kendimize yeni hedefler koymamız gerekir. Birlik ve beraberliği esas alarak odamızın içinde ve dışında yapabileceklerimizi yapacağız, yapamadıklarımızı diğer kurumlarla iletişime geçerek yapmaya çalışacağız.” dedi. Mutlu, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek oda başkanlarına ve yönetime teşekkür etti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Aliağalı oda başkanları, tüm faaliyetlerini üyelerini ayrıştırmadan, birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştireceklerini, her iki odanın iş birliğini artırarak güçlerine güç katıp, sıkıntıları zamanında, eksiksiz ve kalıcı olarak çözerek odalarını hedeflenen konuma getireceklerini ifade ettiler.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler