131019098
4 Mayıs 2024, Cumartesi

TRAFİK SORUNUNA BİSİKLETLİ ÇÖZÜM

16 Nisan 2018, Pazartesi 06:17

     


Aliağa Bisiklet Kulübü üyeleri, Polis Haftasını kutlamak amacıyla İlçe Emniyet Müdürü Yasin Uğurtaş’ı makamında ziyaret etti. İlçede halk arasında ve kamu kurumlarında bisiklet kullanımını yaygın hale getirmek için çalışmalarının olduğunun söyleyen Uğurtaş, bu çalışmalarla hem çevre temizliğine, hem de ilçedeki trafik sorununun çözümüne katkı sağlamayı amaçladıklarını söyledi.

Aliağa Bisiklet Kulübü üyeleri, Polis Haftasını kutlamak amacıyla Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne ziyarette bulundu. Kulüp Başkanı Samet Çetinkaya ve kulüp üyeleri İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polislerin haftasını kutladıktan sonra Emniyet Müdürü Yasin Uğurtaş’ı makamında ziyaret etti. Emniyet Müdürü Yasin Uğurtaş’ın da Polis Haftası’nı kutlayan kulüp üyeleri, Uğurtaş’a önümüzdeki günlerde etkinlikler ve projeler ile ilgili bilgiler verdi. Üyeler, asayiş ve güvenlik için bisikletli polislerin Aliağa’ya gelmesinde önemli adımlar attığı için Emniyet Müdürü Uğurtaş’a teşekkürlerini iletti.

Aliağa Bisiklet Kulübü’nün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden İlçe Emniyet Müdürü Yasin Uğurtaş, Aliağa’da 6 olan bisikletli polis sayısını az 10 kişiye çıkarmak için çaba gösterdiklerini söyledi. İlçede halk arasında da bisiklet kullanımını yaygın bir hale getirmek için çalışmalarının olduğunu kaydeden Uğurtaş, bu kapsamda Aliağa Belediyesi ile de işbirliği içerisinde olacaklarını ifade etti. Kamu kurumlarında da bisiklet kullanımının yaygınlaşması adına ilçedeki tüm kamu daireleri ile görüşme sağladıklarını söyleyen Emniyet Müdür Uğurtaş, işe bisiklet ile gidip gelecek kamu personeline sponsorlar aracılığı ile bisiklet temin etme çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Uğurtaş, hayata geçirilecek bu çalışmalarla hem çevre temizliğine, hem de ilçedeki trafik sorununun çözümüne katkı sağlamayı amaçladıklarını vurguladı.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler