131019098
26 Nisan 2024, Cuma

ALTO ‘MESLEK KOMİTELERİ ORTAK AKIL TOPLANTISI’ YAPILDI

16 Mayıs 2018, Çarşamba 06:58

     


Aliağa Ticaret Odası (ALTO), bünyesinde bulundurduğu 14 Meslek Komitesi başkan ve başkan yardımcıları ile ‘Ortak Akıl Toplantısı’ gerçekleştirdi.

ALTO Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk ve ALTO Meclis Başkanı Adnan Saka’nın hazır bulunduğu toplantıda üyelerin sektörlerinde yaşanan sorun, sıkıntı, istek ve temenniler görüşüldü.

Toplantının açış konuşmasını yapan ALTO Meclis Başkanı Adnan Saka, meslek komitelerinin sorunlara köprü olmak anlamında büyük önem taşıdığını dile getirerek toplantının faydalı geçmesi dileğinde bulundu.

Yapılan toplantıyı değerlendiren Aliağa Ticaret Odası Başkanı Ömer Ertürk, "Meslek komitesi toplantılarına yönetim kurulu olarak büyük önem veriyoruz. Meslek Komitelerimiz, Oda – Üye kaynaşmasında en önemli görevi üstlenen, önemli organlarımızdır. Meslek komitesi üyelerimiz bu yaptığımız toplantıları bir fırsat bilerek iştirak etmelidirler. Toplantıdan çıkan sonuçlar doğrultusunda sektörlerde yaşanan sorun sıkıntı, istek ve temennilerini gerekli mercilere ileterek üyelerimize çözüm noktasında elimizden gelen her türlü gayret ve desteği sağlamayı amaçlıyoruz" dedi.

‘Meslek Komiteleri İtici Güç’

Ertürk, sözlerini şöyle sürdürdü: “Meslek komitelerimiz odamızın ve yönetim kurulumuzun itici gücü konumunda. Meslek komitelerimizden bize gelen katkılar, yönetim kurulu olarak çalışmalarımızda ve faaliyetlerimizde bize rehber olacak. Yönetim kurulu olarak Meslek komitelerinden isteğimiz, düzenli olarak kendileri için belirlenen günlerde toplanarak kendi meslek gruplarındaki sorunları ve çözüm önerilerini belirleyerek, yönetim kurulumuza iletmelerini istiyoruz” diye konuştu.

(SERKAN SELİNGİL) 







 
Son Eklenen Haberler