131019098
26 Nisan 2024, Cuma

NEMPORT’TAN EMNİYET’E ARAÇ BAĞIŞI

16 Ağustos 2018, Perşembe 06:39

     


Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde kadın polis memurlarından oluşan ‘Mavi Melekler’ ekibine Nemport Liman İşletmeleri tarafından lüks araç hediye edildi.

Aliağa Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz, emniyet personeli, muhtarlar ve basın mensuplarının katılımıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesinde bağışlanan aracın devir teslim töreni gerçekleştirildi. Törende, ilk resmi bayan asayiş ekibini Foça’da kurduklarını belirten İlçe Emniyet Müdürü Yasin Uğurtaş; “Biz kadınların her alanda başarılı olabileceğine inanıyoruz. Bu proje için İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın beyefendiye konuyu izah ettik. Kendisi bize izin verdi. Daha sonra Nemport Genel Müdürü Hakan Turunç beyefendinin yanına gittim. Onlar da bizi kırmadı. 2018 model bir araç aldık.’ dedi.

Asıl amaçlarının farkındalık yaratmak olduğunun altını çizen Uğurtaş, ‘Başta bu projeyi destekleyen İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın beyefendiye, Kaymakam Dr. Bayram Yılmaz beyefendiye, bizi heyecanlandıran ve bize bu desteği veren Nemport Genel Müdürü Hakan Turunç beyefendiye çok teşekkür ediyorum. Asayişte yeni bir farkındalık yaratacağız. Umarım vatandaşlarımız da bu işten memnun kalır. Çok teşekkür ederim.’ diyerek sözlerini tamamladı. Aracın tesliminde, Nemport Genel Müdürü Hakan Turunç’a, Kaymakam Dr. Bayram Yılmaz tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

(SERKAN SELİNGİL) 







 
Son Eklenen Haberler