131019098
5 Mayıs 2024, Pazar

MHP İLÇE KONGRESİ BU HAFTA SONU

17 Mayıs 2017, Çarşamba 07:03

     


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aliağa İlçe Başkanlığı’nın 12. Olağan Kongresi 20 Mayıs Cumartesi günü Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılacak. Mevcut Başkan Abdurrahim Aydemir, ilçe başkanlığına yeniden aday olacak.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aliağa İlçe Başkanlığı kongreye hazırlanıyor. Partinin 12. Olağan Kongresi 20 Mayıs Cumartesi günü Saat 12.00’da Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılacak. Mevcut İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir, bir kez daha göreve talip olacak. Aydemir, kongre öncesi yaptığı açıklamada, “20 Mayıs Cumartesi günü Atatürk Kültür Merkezi’nde hayırlısıyla Milliyetçi Hareket Partisi’nin 12. Olağan Kongresini yapacağız. Bütün dava arkadaşlarımız ve hemşehrilerimiz davetlidir. Toy şeklinde, birlik beraberlik içerisinde bir kongre gerçekleştireceğiz. Partimize, ilçemize, ülkemize, vatanımıza ve milletimize hayırlı olur inşallah.” diye konuştu.

‘DÖRDÜNCÜ KEZ YÖNETİME ADAYIZ’

Yeni seçilecek yönetimin önümüzdeki süreçte yoğun bir tempo içerisinde çalışmalar gerçekleştireceğini vurgulayan Abdurrahim Aydemir, “Önümüzde partimizin il kongresi var. 2018’de kurultayımız yapılacak. Bu seçilecek olan yeni yönetim 2019’daki yerel seçimlere ve genel seçimlere de hazırlanacak. 2019’da hem yerel seçim, hem cumhurbaşkanlığı seçimi yapılacak. Seçilecek olan yeni yönetim, 2019’a kadarki seçimleri göğüsleyecek bir yönetim olacak. Biz de arkadaşlarımız ile beraber bu göreve tekrar talip oluyoruz. Allah nasip ederse dördüncü kez yönetime adayız. Hayırlı olsun.” dedi.

‘GENEL MERKEZDEN DE KATILIM OLACAK’

Yapılacak olan kongrede kendisinin tek aday olduğunu söyleyen Aydemir, ilçe kongresine partinin üst kademelerinden de katılım olacağını ifade etti. Kongreye katılacak olan isimlerin henüz belli olmadığını, ancak partinin genel merkezinden mutlaka katılım olacağını vurgulayan Aydemir, “Muhtemelen Ahmet Kenan Tanrıkulu gelebilir. İsimler henüz netleşmedi. Genel Merkezimizden gelecek misafirlerimiz olacak, il başkanlığımızdan gelecek misafirlerimiz olacak. Aynı gün 5 ayrı ilçede ilçe kongresi olduğu için biraz yoğun bir hafta sonu geçireceğiz.” ifadelerini kullandı.

‘KIRGINLIK, KÜSKÜNLÜK KALMAMALI’

Kongre öncesi küskünlere de çağrıda bulunarak, birlik ve beraberlik mesajı veren Aydemir, “Kasım ayındaki seçimlerden bu tarafa genel başkan aday adaylığı çıkışından dolayı teşkilatlarımızda büyük dalgalanmalar oldu. Referandum sürecinde de birçok dava arkadaşımız ikilemde kaldı. Hayır oyu veren oldu, evet oyu veren oldu. Bunlar artık geride kalmalı. Şimdi önümüze bakmalıyız. Önümüzde yerel seçim var, genel seçim var. Hiçbir arkadaşımız partisine kırgın, küskün, dargın kalmamalı. Biz hepsini kucaklıyoruz ve hepsini partimize bekliyoruz. Yeniden birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız. Hepsi bizim dava arkadaşımız. Hepsini tekrar Aliağa’da siyaset yapmaya bekliyoruz.” dedi.

(VOLKAN GÜNDÜZ)







 
Son Eklenen Haberler