131019098
26 Nisan 2024, Cuma

MİLLİ EĞİTİM VE SERMAYE İŞBİRLİĞİ

18 Şubat 2017, Cumartesi 06:47

     


Aliağa'daki Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinde yapılacak AR-GE çalışmalarını düzenlemek için toplantı yapıldı. Bu kapsamda yapılacak çalışmaları konuşmak için Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına bağlı AR-GE merkezlerinin yöneticileri ile bu merkezlerin faaliyet alanlarını bünyesinde bulunduran Mesleki Teknik Anadolu Lisesi yöneticileri Aliağa Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz’ın başkanlığında bir araya geldi.

EĞİTİM VE İŞ DÜNYASI BİR ARAYA GELDİ

Toplantıya Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ogün Derse, Milli Eğitim Şube Müdürü Zehra Tuba Kabakçıoğlu, HABAŞ Hamdi Başaran Mesleki Teknik Eğitim Merkezi Müdürü Kazım Sayın, Aliağa Heydar Aliyev Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Sıtkı Arı, Aliağa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Abdullah Aksoy, Eltaş Transformatör Sanayi ve Ticaret A.Ş’den Fatma Güre, Özkan Demir Çelik San. Tic. AŞ’den Caner Tuna-Fatih Turgut ve KAR-EL Demir Tel San. Tic. Ltd. Şti’den Mümin Çıtak katıldı.

PROTOKOL İMZALANDI

Toplantıda, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına bağlı AR-GE Merkezleri'nin uygun görülen kısımların okulların araştırma yapabilmesi için öğrencilere açılması kararlaştırıldı. Protokol gereği okullar da atölye ve laboratuvarlarını AR-GE Merkezleri'nin kullanımına açması karara bağlandı.

(HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler