131019098
4 Mayıs 2024, Cumartesi

ALTO’DAN TAKIM ÇALIŞMASI EĞİTİMİ

18 Mayıs 2016, Çarşamba 06:01

     


Aliağa Ticaret Odası tarafından, ‘Takım Çalışması’ konulu eğitim düzenlendi. Prestige Dönmez Otel’de düzenlenen etkinlikte eğitmen Banu Yüksel, ‘Takım Çalışması’ konusunda meclis, yönetim kurulu ve disiplin kurulu üyeleri ile personeli bilgilendirdi.

Gruplar halinde uygulamalı olarak takım çalışmasının püf noktalarını aktaran Banu Yüksel, görsel olarak da desteklediği sunumda bulundu. Takım çalışmasında uyumun önemine değinen Yüksel, takım çalışmasının başarıya olan etkilerini ve takım çalışmasındaki temel faktörleri anlatarak gruplar halinde takım çalışması yaptırdı.

Eğitim sonrasında açıklamada bulunan Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, çalışma ortamında verimi ve kaliteyi arttıran en önemli unsurların başında takım çalışması ve takımdaşlık ruhunun geldiğini ifade ederek, “Çalışanlar arasında sinerji olgusunu oluşturabilmek günümüz işletme yönetimlerinin olmazsa olmazı haline geldi. Bu çalışma ile arkadaşlarımızın, kendi yapılarını tanıması, takım içindeki rollerinin ve bu rolün diğer takım üyelerinin farkına varmaları, bunu yaparken takım ile bütünlük içinde olabilmelerini uygulamalı bir şekilde gerçekleştirdik” dedi.

(EMEL OTURAK) 







 
Son Eklenen Haberler