131019098
19 Mart 2024, Salı

ALİAĞALI ÜNLÜ ŞEF YİNE SAHNEDE

19 Şubat 2018, Pazartesi 06:09

     


İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Fuar Alanı’nda 22-25 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek 16. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri’ne katılacak olan Aliağalı ünlü şef Volkan Ataç, buradan alacağı dereceyle bir kez daha Aliağa’nın gururu olmayı hedefliyor.

Katıldığı ulusal ve uluslararası birçok yarışmadan derecelerle dönen Aliağalı ünlü şef Volkan Ataç, hünerlerini bu defa 22-25 Şubat tarihleri arasında Beylikdüzü TÜYAP Fuar Alanı’nda gerçekleşecek olan 16. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri’nde sergileyecek. Şef Volkan Ataç, Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri’ne Bireysel Şefler Kuzu Kategorisi’nde katılacak. Yarışmacıların yaptıkları yemekler jüri üyeleri tarafından sunum, lezzet ve görünüm açısından değerlendirilecek. Yapılan puanlama sonucu derece alan katılımcılar kupa ve madalyalar ile ödüllendirilecek.

HEDEF YİNE BİRİNCİLİK

Uluslararası bir yarışmada daha Aliağa’nın adını duyuracak olmaktan son derece mutlu olduğunu ifade eden Volkan Ataç, bu organizasyondan da büyük bir derece ile dönmeyi hedeflediğini söyledi. Yarışmaya Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ve Etap Altınel Otel’in desteğiyle katıldığını belirten Ataç, “Yarışmaya katılmam için desteklerini esirgemeyen Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’a ve Etap Altınel Otel’e teşekkür ediyorum. Bu büyük organizasyondan da daha önce katıldığım birçok yarışmada olduğu gibi birincilik elde ederek dönüp ilçemin ismini bir kez daha duyurmak istiyorum” dedi.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler