131019098
26 Nisan 2024, Cuma

İLKAY AKKAYA, HASAN İÇİN SÖYLEDİ

19 Eylül 2016, Pazartesi 06:14

     


Yaklaşık 4 ay önce geçirdiği bir iş kazası sonucu bilinci kapanan Hasan Ülker için akrabaları ve arkadaşları tarafından düzenlenen yardım konseri, Cuma akşamı Aliağa Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleştirildi.

Geçirdiği iş kazası sonucu yaklaşık 4 aydır komada olan ve yüksek tedavi masrafları bulunan Hasan Ülker’in tedavi masraflarının karşılanması için harekete geçen akrabaları ve arkadaşları, sanatçı İlkay Akkaya’nın da katılımıyla yardım konseri düzenlediler. Hasan Ülker’in tedavisi ve hastane giderlerinin karşılanabilmesi amacıyla yapılan organizasyon kapsamında Aliağa’ya gelen sanatçı İlkay Akkaya, Aliağa Açıkhava Tiyatrosu’nda toplanan yüzlerce hayranına şarkılarıyla muhteşem bir gece yaşattı. Akkaya, Açıkhava Tiyatrosu’nu dolduran hayranları için en beğenilen şarkılarını seslendirdi.

Yaklaşık 1 saat konser veren İlkay Akkaya’ya Aliağalı müzisyenler de şarkıları ve şiirleri ile eşlik ederek unutulmaz bir gece yaşattılar. Ege İşçi Birliği tarafından da desteklenen dayanışma etkinliğine Aliağalı vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Hasan Ülker’in durumunu öğrendiğinde çok üzüldüğünü ve kendisi ile irtibata geçenlere seve seve bu organizasyonda yer alacağını ilettiğini söyleyen İlkay Akkaya, Hasan’ın eski sağlığına kavuşmasını temenni ederek, iş kazalarının ve işçi ölümlerinin yaşanmadığı bir Türkiye diledi.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler