131019098
26 Nisan 2024, Cuma

BAKAN KURUM, TWİTTER ÜZERİNDEN AÇIKLADI

19 Kasım 2018, Pazartesi 06:51

     


Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Aliağa’da kurulması planlanan Ege Üniversitesi kampüsü hakkında resmi twitter hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Ege Üniversitesi’ni ziyaret ederek Rektör Prof. Dr. Necdet Budak ile ‘Yerinde değişim ve dönüşüm’ protokolünün ön görüşmesini yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ziyaret sonrasında Aliağa Çaltılıdere bölgesinde kurulması planlanan üniversite kampüsü hakkında resmi twitter hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu.

“Şehrin mimarisine, kültürüne uygun bir proje olacak”

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum açıklamasında, “İzmir Ege Üniversitesini ziyaret ederek üniversitenin Aliağa ilçesine kurulacak uluslararası standartlardaki yeni kampüsü ile ilgili toplantı gerçekleştirdik. Üniversitemizde bilim, sanat ve kültür faaliyetlerinin artması için Bakanlık olarak elimizden ne geliyorsa yapacağız. “ ifadelerini kullandı. Aliağa’ya kurulması planlanan kampüs hakkında açıklamalarda bulunan Bakan Kurum, “Aliağa’ya kurulacak yeni kampüsümüz, şehrin mimarisine, kültürüne uygun bir proje olacak. Ege Üniversitesi’nin dünya üniversitesi olma yolundaki altyapısını hazırlayacak, eğitim kalitesinin artırılması adına ne gerekiyorsa yapacağız.” sözlerini açıklamasına ekledi.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler