131019098
26 Nisan 2024, Cuma

ALİAĞA’DA ‘KUTLU DOĞUM HAFTASI’ ÖZEL ORGANİZASYONU

20 Nisan 2015, Pazartesi 15:09

     


Aliağa’da Hz. Muhammed’in (S.A.V.) dünyaya gelişinin 1444. yıl dönümü olan ‘Kutlu Doğum Haftası’ kapsamında etkinlik düzenlendi. Kur’an-ı Kerim’den surelerin okunduğu ve ilahilerin seslendirildiği programEnka Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.Çok sayıda vatandaşın katıldığı programa, Aliağa Kaymakamı Bayram Yılmaz ve Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar da katılım gösterdi.

Aliağa Belediyesi tarafından organize edilen programda Dünya Kur’an okuma birincisi Hafız Ahmet EbulKasımi ve dünya ezbere Kur’an okuma birincisi Hafız Selman Okumuş ile birlikte tanınmış hafızlardan Emre Eriş, Abdullah Türk ve Vedat ÖzarpacıAliağalılara unutulmaz bir akşam yaşattı.

HAFIZ OKUMUŞ, “KURAN BİZE HZ. MUHAMMED’İ (S.A.V.) ANLATTI”

Katılımcılara; bademli şerbet ve helva ikram edildiği etkinlikte, Hafız Selman Okumuş gecenin anlam ve önemine ilişkin yaptığı konuşmasında Kuran bize Hz. Muhammed’i (S.A.V.) anlattı, biz de onu anlamaya ve anmaya çalışacağız” diyerek Hz. Muhammed’in yaşamından kesitleri dinleyicilerle paylaştı. Program, İranlı Hafız Ahmet EbulKasımi’nin sunduğu Kur’an-ı Kerim tilaveti ve edilen dualarla son buldu. Başkan Serkan Acar, gecenin sonundailgilerinden dolayıAliağalı vatandaşlara ve katılımları sebebiyle Hafızlara teşekkürlerini iletti. (Emel Oturak)







 
Son Eklenen Haberler