131019098
27 Nisan 2024, Cumartesi

PROTOKOL VE PARTİLİLER BAYRAMLAŞTI

20 Temmuz 2015, Pazartesi 11:01

     


Aliağa’da resmi bayramlaşma programı bayramın birinci günü Engelsiz Kafe’de gerçekleştirildi. Bayramlaşma programına ilçe protokolünün yanı sıra vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Zeytinli Park içerisinde hizmet veren Engelsiz Kafe’de gerçekleştirilen protokol bayramlaşmasına Aliağa Kaymakamı Bayram Yılmaz, Belediye Başkanı Serkan Acar, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Tuğan, İlçe Jandarma Komutanı J. Yzb. Volkan Gürler, daire müdürleri, STK temsilcileri, oda başkanları, belediye meclis üyeleri, siyasi partilerin ilçe başkanları katıldı. Samimi bir ortamda geçen bayramlaşma töreni renkli görüntülere sahne oldu. Aliağa Kaymakamı Bayram Yılmaz, Aliağa Halkının ve ilçe protokolünün Ramazan Bayramı’nı kutlayarak, bayramın hayırlara vesile olmasını diledi. Kaymakam Yılmaz, bayramın ilçe genelinde mutlu, huzurlu ve güvenli bir şekilde geçirilmesi için gerekli tüm tedbirlerin alındığını kaydetti. Kaymakam Bayram Yılmaz ve Belediye Başkanı Serkan Acar bayramlaşma töreninin ardından Engelsiz Cafe'de çocuklara bayram harçlığı ve çeşitli hediyeler dağıttılar. İlçe protokolü daha sonra; şehit aileleri, gaziler ile ilçede bulanan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı çocuk evlerini ziyaret ettiler.

CHP’DE BAYRAMLAŞMA

CHP’nin bayramlaşma programı ise bayramın birinci günü saat 10.30’da İlçe Binasında gerçekleştirildi. Bayramlaşma törenine CHP İlçe Başkanı Özcan Durmaz’ın yanı sıra ilçe yönetimi, gençlik kolları üyeleri ile kadın kolları üyeleri yoğun katılım gösterdi. Bayramlaşmaya ayrıca CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan ve Çiğli İlçe Başkanı Utku Gümrükçü de katıldı. CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz bayramlaşma programında yaptığı konuşmada; “Partililerimiz ve hemşerilerimizle kucaklaştık, bayramlaştık. Ramazan Bayramı’nın başta şehrimiz ve ülkemiz olmak üzere tüm dünya için barış, kardeşlik ve huzura vesile olmasını diliyorum” dedi.

MHP’DE BAYRAMLAŞMA

MHP’nin bayramlaşma töreni de yine bayramın birinci günü saat 12.30’da MHP İlçe Binasında gerçekleştirildi. MHP’deki bayramlaşma törenine Belediye Başkanı Serkan Acar, MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir ve çok sayıda partili katıldı. Aydemir, bayramlaşma programında partililere hitaben yaptığı konuşmada; “Mübarek Ramazan Bayramınızı kutlar, bayramın birlik, beraberlik, barış ve milletimize huzur getirmesini diler, tüm İslam Alemine hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ederim” dedi.

AK PARTİ’DE BAYRAMLAŞMA

AK Parti Aliağa İlçe Teşkilatının bayramlaşma töreni ise bayramın ikinci günü parti il binasında gerçekleştirildi. Saat 16.00’da gerçekleştirilen bayramlaşma törenine AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Akbulut ve çok sayıda partili katıldı. Yaşar Akbulut bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada, bayramın hayırlara vesile olmasını dileyerek; “Rabbim daha nice bayramlar görmeyi nasip etsin” dedi. AK Parti Aliağa İlçe Teşkilatını ziyaret ederek Partililerle bayramlaşan Milletvekili Hamza Dağ ise koalisyon görüşmeleri hakkındaki son durumu paylaşarak, sonucun milletin lehine olacak şekilde şekillenmesi için çalıştıklarını vurguladı. (VOLKAN GÜNDÜZ)







 
Son Eklenen Haberler