131019098
19 Mart 2024, Salı

BELEDİYE KURSLARA EĞİTMEN ALACAK

20 Ekim 2017, Cuma 06:18

     


Aliağa Belediyesi Sosyal Kültür ve İdari İşler Müdürlüğü, belediye bünyesindeki kurslara eğitmen ve yardımcı personel hizmet alımı için ihaleye çıkıyor.

Aliağa Belediyesi Sosyal Kültür ve İdari İşler Müdürlüğü, belediye bünyesinde açılan kurslara eğitmen ve yardımcı personel alacak. Konuyla ilgili ihale, 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek. 40 kişi ile Belediye bünyesindeki kurslara eğitmen ve yardımcı personel hizmet alımının yapılacağı ihale Aliağa Belediyesi Konservatuarı ve Aliağa Belediyesi Kazım Dirik Mahalle Konağı binasında 15 Kasım 2017 günü saat 10.00’da yapılacak.

Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içindeki idari şartnameden ulaşılabilecek. Duyurusu yapılan ihale ilanında katılabilme şartları, istenilen belgeler ve yeterlilik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler ayrıntılarıyla yer aldı. İhale dokümanı https://ekap.kik.gov.tr/EKAP adresinden ve Aliağa Belediyesi Destek Hizmetler Müdürlüğü İhale İşleri Servisi adresinden görülebileceği gibi 250 TL karşılığında satın alınabilecek. İstekliler tekliflerini ihale tarih ve saatine kadar Aliağa Belediyesi Destek Hizmetler Müdürlüğü İhale İşleri Servisi adresine elden verilebileceği gibi iadeli taahhütlü posta yoluyla da gönderilebilecek.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler