131019098
27 Nisan 2024, Cumartesi

İZMİR’DE BİRİNCİLİK İÇİN YARIŞACAK

20 Kasım 2017, Pazartesi 06:37

     


Katıldığı ulusal ve uluslararası yarışmalardan birincilik elde ederek Aliağalıları gururlandıran şef Volkan Ataç, 7-9 Aralık tarihlerinde düzenlenecek olan ‘İzmir’in Şefleri Ulusal Yemek Yarışması’nda hünerlerini sergileyecek.

Son olarak Antalya’nın Alanya ilçesinde 6.sı düzenlenen ‘Altın Kepçe Uluslararası Yemek Yarışması’nda elde ettiği klasman birinciliği ile Aliağa’ya altın madalya ile dönen Şef Volkan Ataç, bir kez daha Aliağa’nın gururu olmayı hedefliyor.

3.Uluslararası Gastronomi Turizmi Kongresi, Travel Turkey, Türkiye Aşıcılar Federasyonu ve İzmir Aşçılar Derneği birlikteliğindeki yarışma İzmir Yeni Fuarı Alanı’nda gerçekleştirilecek. Yüzlerce aşçının birincilik için hünerlerini sergileyeceği yarışmada yapılacak olan yemekler jüri üyeleri tarafından yemek sunumu, lezzet ve görünüm açısından değerlendirilmeye alınacak.

Katıldığı yarışmalarda Aliağa’yı temsil etmekten büyük mutluluk duyduğunu belirten şef aşçı Volkan Ataç, “Yarışmalara katılmamda desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Aliağa Belediyesi’ne ve tüm destekçilerime teşekkür ediyorum. Yarışmada birincilik elde ederek Aliağa’nın ismini bir kez daha duyurmak istiyorum” dedi.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler