131019098
26 Nisan 2024, Cuma

GEMİSANDER’İN YENİ YÖNETİMİ SEÇİLDİ

20 Kasım 2018, Salı 07:07

     


Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği’nin (GEMİSANDER) Olağanüstü Genel Kurulu gerçekleştirildi. Dernek binasında açık oylama usulü ile yapılan kongrede derneğin yeni yönetim kurulu belirlendi.

Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği’nin (GEMİSANDER) Olağanüstü Genel Kurulu dernek binasında gerçekleştirildi. 56 üyenin 30’unun katıldığı kongrede Divan Kurulu; Mehmet Gökduman, Birol İnan ve Engin Can isimlerinden oluştu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Faaliyet Raporu’nun sunulup bilançonun okunarak görüşüldüğü kongrede mevcut Yönetim ve Denetim Kurulu ile bilanço oybirliğiyle ibra edildi. Derneğin yeni dönem tahmini bütçesinin 120 bin TL gelir ve 90 bin TL giderden oluştuğu belirtildi.

Yeni Yönetim Kurulu’nun belirlenmesi için tek liste ile gidilen seçimde Kamil Önal, Ramazan Yiğit, Erol Polat, Çağlar Erdil, Mustafa Akçay, Suat Durak, Mesut Yolcu ve Zafer Temurtaş GEMİSANDER’in yeni yönetim kuruluna seçildi. Derneğin Denetim Kurulu’na Ali Yıldırım, Disiplin Kurulu’na ise Nacettin Yolcu, Yılmaz Koç ve Mustafa Özkan seçildi.

Genel kurulun dilek ve temenniler bölümünde konuşan Kamil Önal, tüm katılımcıların Mevlid Kandili’ni kutlayarak, “Genel kurula katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diliyorum. Yeni Yönetim Kurulumuz herkese hayırlı olsun.” dedi. Kamil Önal konuşmasının ardından eski başkan Gün Alp Erdil’e görev süresince derneğe yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi takdim etti. Eski ve yeni yönetim kurulunun birlikte kestiği pastanın ardından çekilen hatıra fotoğrafı ile genel kurul sona erdi.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler