131019098
19 Mart 2024, Salı

EMNİYET’E YENİ ARAÇ DESTEĞİ

21 Şubat 2018, Çarşamba 07:20

     


Aliağa’da faaliyet gösteren bazı işletme ve kuruluşlar tarafından, daha etkin ve verimli hizmet verilebilmesi adına, İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne 4 yeni araç bağışlandı.

Aliağa'da faaliyet gösteren bazı işletme ve kuruluşlar tarafından hibe edilen 4 yeni araç, Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde kullanılmak üzere düzenlenen tören ile hizmete sunuldu. Bu kapsamda EGEGAZ firması tarafından 2, İzmir Deniz Ticaret Odası tarafından 1 ve isminin açıklanmasını istemeyen sanayi kuruluşu tarafından da 1 adet binek araç İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne hibe edildi. İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törene, Aliağa Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz, İlçe Müftüsü Süleyman Demiryürek, bağışta bulunan kuruluşlardan EGEGAZ’ın Terminal Müdürü Masum Güven, İzmir Deniz Ticaret Odası Başkanı Yusuf Öztürk, Aliağa Muhtarlar Derneği Yönetimi ve Emniyet personeli katıldı. Tören öncesi katılımcılar ile vatandaşlara lokma hayrı yapıldı.

Törende konuşan Kaymakam Dr. Bayram Yılmaz, araç takviyeleriyle hizmet kalitesinin artacağını ifade ederek, “Devletimizin imkanları haricinde, vatandaşlarımızın ve işletmelerimizin kolluk kuvvetlerine bağışta bulunmaları önemlidir. Yeni araçlar ile polisimiz 24 saat ve 365 gün vatandaşa daha verimli ve seri hizmet verebileceği bir gerçektir." dedi.

İlçe Emniyet Müdürü Yasin Uğurtaş ise Aliağa halkının ve işletmelerinin desteği ile Aliağa polisinin hizmet standartlarının üst düzeyde olduğunu, vatandaşların desteği ile Aliağa’da huzur düzeyini en iyi duruma getirme çabalarının, tüm personelin özverili çalışması ile neticeye ulaşacağına inancının tam olduğunu söyledi. Konuşmaların ardından Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından personelin görevlerinde başarılı olmaları ve kazasız görev yapmaları için kendi imkanları ile 4 adet kurban kesilerek ihtiyaç sahiplerine dağıtımı yapıldı.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler