131019098
26 Nisan 2024, Cuma

MEZUNİYET ÖNCESİ LOKMA ŞENLİĞİ

21 Mayıs 2016, Cumartesi 06:17

     


Alp Oğuz Anadolu Lisesi'nde mezun olacak olan öğrencilerin bir araya gelerek keyifli zaman geçirmeleri amacıyla 'Geleneksel Lokma Şenliği' düzenlendi.

Alp Oğuz Anadolu Lisesi bahçesinde Okul Müdürü Ali Gürlek, öğretmenler ve bu yıl mezun olacak olan 123 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen şenlik renkli anlara sahne oldu. Davul zurna eşliğinde okul bahçesinde doyasıya dans eden öğrenciler bütün bir yılın yorgunluğunu eğlenerek attı. Okul öğrencilerinden oluşan müzik grubunun konseriyle devam eden etkinlikte öğrenciler, arkadaşları 12-B Sınıfı öğrencilerinden Serap Erdoğan'ın söylediği şarkılara eşlik etti. Şebnem Ferah, Athena, Sıla ve Scorpions şarkılarıyla coşan öğrenciler okullarındaki son günlerin keyfini çıkardı.

DOYASIYA EĞLENDİLER

Halat çekme, sandalye kapmaca, yumurta taşıma ve çuval yarışlarının düzenlendiği şenlikte öğrenciler derse kısa bir ara verirken keyifli bir gün geçirdi. Yemek, eğlence, müzik ve yarışmaların yer aldığı şenliğin her yıl geleneksel olarak düzenlendiğini belirten Okul Müdürü Ali Gürlek, "Tüm öğrencilerimiz için derslerin en çok bunaltacağı zaman öncesi, motivasyon ve stres atma amaçlı lokma şenliği düzenledik. Derslerindeki başarılarıyla bizi gururlandıran öğrencilerimiz için güzel bir gün hazırlamak istedik. Başta son sınıf öğrencilerimiz olmak üzere tüm öğrencilerimize çalışmalarının bu son düzlüğünde başarılar diliyoruz" dedi.

(EMEL OTURAK) 







 
Son Eklenen Haberler