131019098
19 Mart 2024, Salı

‘ŞEHRİN İÇİNDE, ŞEHİRDEN FARKLI’

21 Ekim 2017, Cumartesi 06:27

     


Türkiye'nin ilk ve tek dikey orman konseptine sahip, doğal yaşamı ön planda tutan konut projesi olan ‘Larissa Göl Evleri’ Menemen’de hayata geçiyor.

İzmir’e ve bölgeye yeni bir soluk getirmeyi amaçlayan, Menemen’de hayata geçirilen ‘Larissa Göl Evleri’ ev sahibi olmak isteyenlere kolaylık sağlıyor. Gayrimenkul sektördeki 62 yıllık tecrübesini ‘Larissa Göl Evleri’ ile taçlandırmak isteyen ERDN İnşaat ve Gayrimenkul, hayata geçirilen proje ve sunduğu fırsatlarla yeni bir yaşamın kapılarını açıyor. Birinci ve ikinci etap satışlarını tamamlamak üzere olan Larissa Göl Evleri, sunduğu kampanyalarla da ev alımını kolaylaştırmayı amaçlıyor.

‘Larissa Göl Evleri’ açık kapalı yüzme havuzu, basketbol, voleybol sahaları, tenis kortları 32 mağazadan oluşan agorası, Türk hamamı, sauna, fitness, yürüyüş ve koşu parkuru, doğal gölün etrafında barbekü alanları ve daha pek çok olanakları sizlere sunuyor. Akıllı ev otomasyon sistemiyle donatılan dairelerde fiber altyapı sistemi de ev sahiplerinin kullanımına hazır olacak. 45 m2 ile 96,5 m2 arasında değişen metrekare seçenekleriyle sunulan 1+1 daireler 145 bin, 90 m2’den başlayan 2+1 daireler ise 251 bin liradan satışa sunuluyor. ‘1000 liradan başlayan taksitlerle ev sahibi olun’ kampanyası ise devam ediyor.

ERDN İnşaat ve Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Mansur Erden, “Burada satış yaparken kefil istemiyoruz, ipotek istemiyoruz, çek istemiyoruz. Bu gün bir dairenin rakamını netleştirdiğimizde anahtarı teslim ettiğimizde aynı rakam üzerinden geri kalan bakiyeyi istiyoruz. Enflasyon farkı, vade farkı, öngörülemeyen ödeme tarzı, aralarda balon ödeme gibi şeyler söz konusu değil. Bu satış yöntemiyle sektörü domine ediyoruz. Bu gün isteyen 1000 TL ile dahi daire sahibi olabilir. Hayal kurmak isteyenler kurmaya devam edebilir, gerçekleştirmek isteyenler bize gelebilir.” diyerek ‘Larissa Göl Evleri’nin farkını ortaya konuyor.

Satışları hızla devam eden Larissa Göl Evleri’nde birinci ve ikinci etap satışlarının büyük bölümü tamamlandı. Üçüncü Etap satışları ise projeye ilginin yüksek olması sebebiyle Eylül ayında başladı. Ocak 2019’dan itibaren Birinci Etabın; Ekim 2019’da ise İkinci Etabın teslim edileceği Larissa Göl Evleri’nde siz de çok geç olmadan ev sahibi olma fırsatını kaçırmayın.

(VOLKAN GÜNDÜZ)







 
Son Eklenen Haberler