131019098
26 Nisan 2024, Cuma

ACAR’DAN “PSİKOLOJİK ANALİZ” YAZISI

22 Şubat 2017, Çarşamba 07:11

     


Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, son günlerde basında sıklıkla yer alan bir takım yazı, haber ve siyasi parti ilçe başkanlarının eleştirileri üzerine kişisel sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yayınladı.

Yazdığı mesajda kendisine yöneltilen soruları yine cevapsız bırakan Acar, elinde belgesi olanların açıklamasını isterken; yaptığı hizmetleri eleştirenleri de ‘namert’ olmakla suçladı.

Serkan Acar, oldukça ağır bir üslupla yazdığı cevap metninde şunları söyledi:

“ALAYINIZ NAMERTSİNİZ”

“Elinde belge olup da açıklamayanlar,

İmalı imalı klavye delikanlılığı yapıp erkekliğini gün geçtikçe kaybedenler,

Olmayan şeyleri olmuş gibi lanse edip günlük siyasi m...basyon yapanlar,

Şirazesi her geçen gün kaydığı için şerefsizce, yalanla, iftira atanlar,

Haram ile helal arasındaki farkı dar-ül harp arkasına sığınarak birbirine karıştıran zavallılar,

Atanmışla seçilmişin, millet ile bürokrasinin arasında k...likle fitne tohumları atanlar,

Milletin beklentisini bir kenara bırakıp, onurunu ve haysiyetini şahsi ikballeri için satanlar,

Yıllarca sömürdükleri düzenleri kesildiği için bağlantılarını hukuka uydurmaya çalışarak operasyon yaptırmaya çalışıp güya şahsım ve ekibim üzerinden imajımızı bozmaya yeltenen haya yoksunu zevatlar,

Kaleminden irin aktığı için sokaklarda yürürken yol değiştirecek kadar arkasından korkanlar,

3 senedir memleketin faydasına bir cümle kurmayan ama şahsım ve ekibime sarfettikleri gıybet yüzünden asrın günahını ve vebalini omuzlarında korkusuzca taşıyanlar,

ALLAH'a ve KİTABI 'na yemin olsun ki alayınız Namertsiniz...”

“KARNI GENİŞ, YÜZÜ KÖSELE, KALBİ PİS...”

“En hoşumuza giden şey ise gün geçtikçe çaresizlikle saçmalamaya devam etmeniz.

Karnı geniş, yüzü kösele, kalbi pis, haysiyeti ve onuru ayaklar altında yaşamınıza devam edecek, kazmaya çalıştığınız her kuyuya birilerinizin ayağı takılıp düşecektir.

Allah, Farz-ı Kifaye olan siyaset ve hizmet için yola çıkmış ve Peygamber yolunda hatası ve günahları ile devam etmeye çalışan hiçbir kulunu sizin gibi cibilliyeti olmayan kişilere yem etmez...

Gün gelecek tarih, zedelemeye çalıştığınız onur ve haysiyetimize atılan iftiraların, üzerinizdeki şık duruşunu yazacaktır.

Gün gelecek tarih, k...ce birlikteliklerinizi, haçlı organizasyonları adı altında yerele not bırakacaktır...”

“NAMERTLİĞİNİZİ ÖN PLANA ÇIKARIN”

“Şimdi elinizden geleni ardınıza koymayın, şerefsizliklerinizin üzerine kaymak olarak bir de namertliğinizi ön plana çıkarın...

Galeye (kaale) alındığınızdan değil, uzun zamandır bakmadığınız aynadan nasıl göründüğünüzü anlatmak için yazılmış bu yazı psikolojik bir analiz yazısıdır.

Ben ve ekibim sayenizde gün geçtikçe daha motive, gün geçtikçe milletine daha çok sığınarak Allah'ın rızasına koşturabilmekteyiz.

Üstüne alınanlara afiyet,

Alınmadan tebessüm edenlere selam olsun...

SELAM VE DUA İLE...”

DESTEK DE VAR, ELEŞTİRİ DE...

Başkan Acar’ın bu mesajının altına yorum yazan vatandaşların bir kısmı “meyve veren ağaç taşlanır”, “it ürür, kervan yürür” benzeri sözlerle destek verirken; bazı Aliağalılar da hizmetlerdeki eksiklikler ve uygulanan çifte standart dolayısıyla eleştirdiler. İşte o mesajlardan bazıları:

“Başkanım seni allah biliyor ekibin biliyor bizler biliyoruz. Yaptıkların ortada yapacak oldukların ortada. Allaha emanet ol. Dualarımız seninle”

“Damarlarında bir damla kan oldukça türk davasından vaz geçmez başkanım gönüllerdesiniz allah yolunuzu açık etsin it ürür kervan yürür”

“Herkes farkIı bir pencereden bakar hayata, buna saygım var. Ama bazı insanIarın camını çerçevesini indiresim var canını sıkma başkanım”

HAKKIMI HELAL ETMİYORUM

“Başkan döktürmüşsün galiba bazı olanları size aktarmıyorlar yalı mah, çatı katlarının yıkımı için mahkemeye verdiniz ben yapılacağına söylediğim için ve yıkımı tamamladığım mühürle tarafınızdan söndürüldüğü halde hala mahkemem devam etmektedir diğer sanıklar iki celsede mahkeme sonuçlandı ve yıkım kararı çıktı olalım hala hiçbir yıkım gerçekleşmedi şimdi ben yıktığımamı yanayım yaptığım masraftandı yanayım enayi durumuna düştüğümemi yanayım diğerleri yakışmadığı süre ben hakkımı helal etmiyorum”

“sn başkanım aliağanın yolları malum çanakkale yolu ortada yollar kazıldı yapılmadı cukurun ustune atılan toprakla olamaz bu işler servis arabaları geceyor gunde en az 5 kez arabaya ettigiz masraf ortada bunu vebalini kimin boynuna yaptımız masraf addini gecti kazancımıza ortak oldu.”

“Acar Başkan Hz Peygambere de Büyücü dediler,Sihirbaz dediler.Taifte Çocuklara taşlattılar..Keşke cevap vermese idin.

Allah kulundan şu düşünceye sahip olmasını ister..

Rabbim beni bildikten ,

Ben beni bildikten sonra,

Kulun bilmesinin HİÇ ÖNEMİ YOK..Selamlar..”

“Ben okudum bise anlamadım biri bana ne olduğunu anlata bilirmi bi bşk damarına bastı galiba”

“Gurbetçi bir vatandaş olarak 5 yıldır yaşadığımız aliağa da siz başkan olduktan sonraki çalışmaları farketmemek için kör olmak lazım. Unutmayın ki doğru duvar yıkılmaz. Her şey için emeğinize yüreğinize sağlık. Allah yol açıklığı versin.”

“Herkes kimin ne olduğunu biliyor Başkanım Görünen köy kılavuz istemez gönlünüz rahat olsun en azından ona buna belediye dükkan arazi ve imkanlarını peşkeş çekmiyor iti köpeği belediye bünyesine almıyor en önemlisi kendi niz için faydalanmiyorsunuz Yolunuz açık olsun Rabbim yanınızda olsun. İnşallah”

HAYIR MI, EVET Mİ?

“Baskan profilini goster ki vatandas gorsun hayir mi evet mi ozaman gercekleri yorumlasınlar”

“Bide şu yolları daha doğrusu köstebek yuvasına dönen yerleri yapsanız. Bir yerin gelişip gelismedigini yollarına bakarak anlayabilirsiniz yol demek medeniyet demektir. Lakin güzel Aliağa mızın bırakın yollarinda araba sürmek yürümek bile sorun. Sizlerden ricamız biran önce şu yolları yaptırmanız”

“Bunlar şaşırmış başkanım herşeyin farkındalar Artık belediye başkanlığını zor ğörürler çırpınışları bundan işleri yalan ğüçleri palavra”

“Bu dünya birinin sevgisini kazanmak için birine küfür edip günahını yüklenmeye değmez”

MİLLETİN EKİBİNE YAZIK

“Başkanım Helvacı ya hiçbir hizmet yapmadığınız gibi aliağa yada sadece park yapmak yeterli değil eminim sizde bilincindesinizdir. Bir defa denk geldik dilim döndüğünce size beklentilerimizi anlatmaya çalıştım verdiğiniz cevaplar yeterli gelmedi. Millet in ekibi diye evlerimize yolladığınız arkadaşlarada yazık günah. Bana göre okadar çok hizmet yapmış olmalısınız ve bi okadar daha imkan olmalıki o emekçi arkadaşlar ı halk ı şımartmak için yada eksikleri aramak için kapı kapı gezdiresiniz. Siz veya fanatik leriniz yanlış anlamasın da daha çoook çalışmalısınız çook. Kolay gelsin.”  (BÜLENT PINARBAŞI)







 
Son Eklenen Haberler