131019098
27 Nisan 2024, Cumartesi

ALİAĞALI DOKTORDAN ALİAĞA’YA KADIN DOĞUM KLİNİĞİ

22 Mayıs 2017, Pazartesi 06:24

     


Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Nagehan İkiz’in Aliağa’da hizmete açtığı kadın doğum kliniği, düzenlenen bir kokteylle Aliağalılara tanıtıldı.

Kalabalık bir davetli topluluğu ile gerçekleştirilen kokteylde, kliniğin açılış kurdelesini belediye Başkan Vekili Mehmedali Özkurt ve Aliağa Ticaret Odası (ALTO) başkanı Adnan Saka birlikte kesti.

Doğma büyüme Aliağalı olan Uzman Doktor Nagehan İkiz, kendi memleketinde hizmet vermek için geri döndüğünü belirterek “Kadın doğum çok mahrem bir durum ve bazı hastalarımız özellikle bayan hekimden hizmet almak istiyor. Aliağa’da bu konuda bir açık olduğunu gördüğüm için, kendi memleketime bu hizmeti getirmek için buradayım. Kliniğimizde her türlü hasta mahremiyetine özen gösterilerek ve son teknolojiyle üretilen 4 boyutlu ultrason cihazımızla her türlü gebelik görüntülemesi ve küçük müdahaleler, İzmir’deki anlaşmalı hastanelerimizde de her türlü doğum ve ameliyatları yapabileceğiz.” dedi.

İlkokulu Aliağa’da okuduktan sonra ortaokul ve lise öğrenimine Bergama Anadolu Lisesi’nde devam eden Nagehan İkiz, tıp fakültesi eğitimi ve kadın doğum ihtisasını Celal bayar Üniversitesi’nde tamamladı. Mecburi hizmetini Şanlıurfa Suruç Devlet Hastanesi’nde yapan İkiz, ardından 20 ay İzmir Özel Ege Yaşam Hastanesi’nde kadın doğum uzmanı olarak görev yaptıktan sonra bir buçuk ay önce Aliağa’da kendi kliniğini kurarak hizmet vermeye başladı.

Aliağa’da önemli bir eksikliği tamamlayacaklarını söyleyen İkiz “Güleryüzlü, kaliteli, temiz ve hastalarımıza çok vakit ayırarak, en üst teknolojik cihazların kullanıldığı bir klinikte hizmet verdiğimiz için Aliağalıların bizi tercih edeceğini düşünüyorum. İhtiyacı olan tüm hastalarımızı ve gebelerimizi kliniğimize bekliyorum.” şeklinde konuştu.

(BÜLENT PINARBAŞI) 







 
Son Eklenen Haberler