131019098
27 Nisan 2024, Cumartesi

ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİK BAŞVURULARI BAŞLADI

22 Ağustos 2015, Cumartesi 10:26

     


Aliağa İlçe Mili Eğitim Müdürlüğü, 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Ücretli Öğretmenlik başvurularının başladığını duyurdu.

Yapılan duyuruya göre, Aliağa İlçesi okullarında 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılında boş geçebilecek sınıf ve branş derslerini ücretli okutmak üzere, 4 yıllık fakülte mezunu olup, görev almak isteyen adayların müracaatları alınmaya başlandı. Adayların başvuru formunu doldurduktan sonra istenen ekler ile birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İnsan Kaynakları Hizmetleri Atama Şubesine şahsen başvurmaları gerekiyor.

“ATANAMAYAN ÖĞRETMENLER İÇİN FIRSAT”

Henüz ataması yapılamayan öğretmenler için ücretli öğretmenliğin bir fırsat olduğunu belirten Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ogün Derse, “Yıl içinde okullarımızda doğabilecek boşluklara, öğretmen adaylarımızın mezuniyetlerine göre yerleştirilmeleri için başvurularını şimdiden alıyoruz” dedi.

Adaylar, ücretli öğretmenlik için başvuru formuna ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü Web sitesi üzerinden ulaşabiliyor. Başvuru formuna ek olarak sunulacak belgeler ise Diploma/Mezuniyet Belgesi/Çıkış belgesinin fotokopisi, nüfus cüzdanının fotokopisi, emeklilik kimlik kartı fotokopisi (Emekli ise), formasyon Belgesi fotokopisi, KPSS Sonuç Çıktısı, sertifikalar şeklinde sıralanıyor. (EMEL OTURAK) 







 
Son Eklenen Haberler