131019098
26 Nisan 2024, Cuma

AB PROJELERİ EKİBİ BORNOVA'DA

23 Şubat 2017, Perşembe 06:50

     


Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü AB Projeleri Ekibi, Erasmus + Okul Eğitimi Stratejik Ortaklıklar proje kapsamında STEM alanında yapılacak proje için ön hazırlıklara başladı. Bu kapsamda uygulamayı başarıyla yürüten Bornova Uğur Anadolu Lisesine ziyaret gerçekleştirerek fikir alışverişinde bulundu.

Aliağa Anaokulu öğretmenleri; Hayriye Arslan, Emine Ellek, Dilek Uzun; Petkim İlkokulu Müdürü Cengiz Meydan; sınıf öğretmenleri Nuray Ötkan, Selma Yağcı, Kanarya Arıkoğlu; Atatürk Ortaokulu Müdür Yardımcısı Emre Okmar; Matematik Öğretmeni Tayfun Acar, Hasbi Şengül İlkokulu Müdürü Nilden Akdoğan; Yenişakran Yunus Emre Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Dilek Menderes, Fen Bilgisi Öğretmeni Bahar Eroğlu, İngilizce Öğretmeni Özge Şenkurt; İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Büro'da çalışan İngilizce Öğretmeni Dilek Erdur Ceylan Bornova Uğur Anadolu Lisesine düzenlenen geziye katılan öğretmenler arasında yer aldı.

Ekim 2016’dan beri proje faaliyetleri planlayan öğretmenlerimizle birlikte bu yıl başvuru yapılacak Erasmus+Stratejik Ortaklıklar İyi Uygulamaların Değişimi Projesi için Fen, Teknoloji, Mühendislik ve Matematik ana şemsiyesi altında bir çok faaliyet belirledi. Son başvuru tarihi 29 Mart olan proje için öğretmenler her hafta düzenli olarak toplantılar düzenliyor. (İSMAİL AFACAN) 







 
Son Eklenen Haberler